Beckham környezetbarát Bentleyjével védi a környezetet

A futballsztár nemrégiben vásárolta meg környezetbarát Continental Supersport Bentleyjét, a világ legfényűzőbb bio-üzemanyaggal működő autóját. Beckham 163.000 fontot fizetett a kétüléses bestiáért.

A Los Angeles Galaxy 34 éves játékosa bölcsen úgy döntött, nem hajtja halálra a csoda járgányt, melynek végsebessége 204 mérföld / óra.

Egy David közeli forrás elmondta: „Becks imádja ezt az autót. Akart valamit, ami egy kicsit különleges, miközben óvja a környezetet.”

A Bentley Continental Supersportot idén, a genfi autókiállításon tárták először a nagyérdemű elé. A Bentley eddig is a kategória csúcsát jelentette, azonban ez a modell még ezt is túlszárnyalja. Az autóban egy 621 lóerőt rejtő W12-es motor pihen, melynek köszönhetően az 3,8 másodperc alatt van százon.

Ajánlott tartalom

Februárban megcsappant az elektromos autók eladása

Februárban 10,1 százalékkal nőtt éves összevetésben a forgalomba helyezett új autók száma az Európai Unióban. A legnépszerűbb választás továbbra is a benzinüzemű kivitel volt, a második legnépszerűbb pedig a hibrid-benzines. Az akkumulátoros elektromos autók részesedése februárban nem változott az egy évvel korábbihoz képest, elmaradt viszont a tavalyi átlagtól.