CEP – kiemelt szakmai védnökök és meghatározó szakmai partnerek támogatásával

CEP a fenntartható építészet prezentációs platformja. A 2010. október 27-28-án megrendezésre kerülő CEP Clean Energy & Passive House Expo, amely az energiahatékony építés  és felújítás területéről, valamint a legújabb termékekről, technológiákról nyújt áttekintő képet, így segít megtalálni az energiahatékonyság megvalósításához szükséges innovációkat.

Meghatározó védnökök és szakmai partnerek
A rendezvény fővédnöki tisztét Bencsik János államtitkár tölti be, míg Olajos Péter helyettes államtitkár szakpolitikusi védnökként a Nemzetgazdasági Minisztérium illetékes szakembereinek közreműködésével vesz részt a kiállításon és a konferencia tematikák összeállításában is.

Szakmai partnereink között tudhatjuk többek között a Magyar Passzívház Szövetséget, a Magyar Épületgépészek Szövetségét valamint a Magyar Építőanyagipari Szövetséget.

A rendezvényre

  • 800 szakmai látogatót
  • 300 konferencia résztvevőt várunk, és
  • a kiállítók közel 500 m2-en mutathatják be termékeiket és az innovatív megoldásokat.

A 2010-es CEP®-re már bejelentkezett kiállítók
Bauland Kft., Isocell, Jüllich Glas Solar Kft., AERECO Légtechnika Kft., STO Építőanyag Kft., NILAN Légtechnika Kft., KT-Electronic, Bitel Kft., Thoma Holz, ELMŰ, valamint a Masterplast Kft., Honeywell

Szeretne részt venni Magyarország passzívház kiállításán? Amennyiben igen, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-225-2143-as telefonszámon vagy kérje kötelezettségektől mentes ajánlatunkat.

Szakmai konferenciák különböző témákban
A rendezvény keretein belül 2 szakmai konferencia kerül megrendezésre.
Az első napon a MAPASZ-szal együttműködve rendezzük meg a passzívházak minősítése és minőségbiztosításáról szóló konferenciát.

A második napon a Nemzetgazdasági Minisztérium energetikai és otthonteremtési államtitkársága szakmai támogatásával és részvételével tervezünk egy konferenciát önkormányzatok számára az épületek energiahatékony felújítása és az ehhez kapcsolódó legfontosabb új pályázati tudnivalók bemutatásával.

A passzívház konferencián való részvételért a Magyar Építész Kamara tagjai 2+1 akkreditációs pontot kapnak. A Magyar Mérnöki Kamaránál a programok akkreditálása folyamatban van.

A konferenciák rövid leírását már olvashatják honlapunkon.

Ne feledjék, hogy van lehetőség szakmai látogatói regisztrációra, amellyel kedvezményes belépőjegyet vásárolhatnak  a kiállításra.
>> Látogatói regisztráció<<

További információkat olvashatnak a rendezvényről a www.cep-expo.hu oldalon.

Ajánlott tartalom

Súlyos környezeti pusztítást okozhatnak a tengeri hajózásra alkalmatlan orosz tartályhajók

Súlyos környezetpusztítást idézhet elő Oroszország azzal, hogy a tengeri hajózást szabályozó előírásoknak nem megfelelő olajtankereket használ a Balti-tengeren - figyelmeztetett Tobias Billström svéd külügyminiszter a The Guardian című brit napilapnak adott, csütörtökön megjelent interjúban.