Nemzetközi Energiatakarékossági Világnap, március 6-án

Beköszöntött a március, és reméljük hamarosan beköszönt a tavasz is. A jó idő közeledtével sokan megfogadják, hogy egészségesen, tudatosan fognak élni.

A március 6-án, az Energiatakarékossági Világnap programja nemcsak arra hívja fel figyelmünket, hogy törődjünk önmagunkkal, hanem a környezettudatosságra, a fenntarthatóságra is. Egyre fontosabb témává válik az energiatakarékosság, és a megújuló energiaforrások, de hogyan lehetne rávenni az embereket, hogy valóban odafigyeljenek a környezettudatos életmódra? Március folyamán világszerte rengeteg energiatakarékosságra bíztató programot szerveznek, a gyermek rajzversenyektől kezdve a Föld elsötétítéséig. Ezeken a programokon többen vesznek részt, mint gondolnánk, de még mindig nem elegen. Ahhoz, hogy valóban hasznosítani tudjuk a megújuló energiaforrásokat, és környezettudatosan éljük mindennapjainkat, meg kell ismernünk az előttünk tornyosuló lehetőségeket, melyekkel nem csak a Föld, de mi is jól járunk. A hétvége folyamán több, az Energiatakarékossági Világnap alkalmából szervezett programmal is találkozhat az, aki nyitott szemmel jár. Ne feledjük, a világnap jó alkalom lehet a tavaszi megújulásra, és szemléletváltásra, érdemes egy-két előadáson és programon részt venni.

Ajánlott tartalom

A napelemek megtermelik a Kstar energiatárolója egyszerűen eltárolja az energiát

A KSTAR az új energiaforrások és a teljesítményelektronika egyik vezető márkája. Ide tartoznak az adatközpontok számára kritikus infrastruktúrák elemei (UPS, akkumulátorok és precíziós klímaberendezések), a moduláris adatközpont-megoldások, valamint átfogó fotovillamos és energiatárolási megoldások.