100%-ig újrahasznosított kerékpárok

A mai világban szerencsére egyre „felkapottabb” zöldnek lenni. Ennek egyik gyakori lépése, hogy közlekedési szokásainkat megváltoztatva kerékpározni kezdünk. Ha azonban ezt is még környezettudatosabban szeretnénk megtenni, ma már választhatunk 100%-ig újrahasznosított alumínium bringákat.

ReCycle névre hallgat az a Los Angeles-i üzlet, mely 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készült bringákat gyárt. Jellemző a sorozatra, hogy minden részletnek nagy figyelmet szenteltek, a hulladék csökkentéséhez az innovatív designt is felhasználták. A lánca strapabíróbb, nem igényel karbantartást, sem olajozást, míg a nyergek és markolatok ellenálló parafából készültek. A bringák többféle változatban elérhetőek, vannak városi, terepjáró és rögzített felszerelésű modellek is, írja a humusz.hu.

Ajánlott tartalom

Feleslegessé vált mobiltelefonokat gyűjt az Auchan

Az Auchan Magyarország is csatlakozik ahhoz az akcióhoz, amelynek célja, hogy minél több, már nem használt mobilkészüléket, GPS-t, tabletet és ezekhez használt töltőt, kábelt gyűjtsenek vissza a magyar háztartásokból, elősegítve ezzel a körforgásos gazdaságot - közölte a vállalat hétfőn az MTI-vel.