5 öko-kutyakaja, hogy a blöki egészséges legyen

Sokan tartanak otthon kutyát, és szeretik őket. Úgy kezelik őket mintha a gyerekük lenne, és törődnek az egészségükkel is. Ha a kutyakaja kerül szóba, akkor sokan viszont össze vannak zavarodva.

Ez nem csoda, ugyanis rengeteg féle ételt árulnak kutyáknak. Sok cég a különböző hozzávalókkal próbálja különlegessé tenni a termékét. Sokan nem tudják, hogy ezek a tápok sokszor olyanok a kutyáknak, mint nekünk a gyorsétel. Tele vannak mindenféle adalékanyaggal, tartósítószerekkel, és veszélyes vegyi anyagokkal. A megoldás az öko-kutyakajákban rejlik. Ezek mentesek a tartósítószerektől, és vegyi anyagoktól. Sokan mondják, hogy ezek drágábbak, és fele annyi étel van bennük, mint az átlagos társaikban. Az igazság az, hogy a kutyák jobban laknak az öko-étellel, még ha kevesebbet is esznek belőle. Bemutatjuk az öt a legjobb öko-kaját a kutyusunk számára.

 

1. Snook
Snook bio-édesburgonyái tele vannak E vitaminnal. Az összes csomagot kézzel készítették. Minden adalékanyag magas minőségű, és nem tartalmaz semmilyen tartósítószert.

 
2. Instinct Vension Grain
Ez a kaja őz húst, gyümölcsöket, és különböző zöldségeket tartalmaz. Bármilyen korú kutyának jó, és nincs benne semmilyen, a kutyák egészségére káros anyag.

instinct
3. Zuke
Ez nem csak egy egyszerű öko-kaja, hanem szuperkaja. Tele van egészséges, természetes anyagokkal. Omega-3 zsírsavval töltött dió is található benne, mely rendkívül jót tesz a kutyák csontjainak.

zukes
4. Newman’s Own
A Newman’s Own Organics Adult Dog Chicken Formula egy különleges keveréke különböző anyagoknak. Tele van ásványokkal, proteinnel, vitaminokkal, melyek jót tesznek a kedvenceinknek.

newmans
5. Smart Dog Treats USDA
A Smart Dog Treats puha és rágós falat a kutyáknak. 90 %-ban húst tartalmaz, emellett még vannak benne vitaminok, és ásványi anyagok is. Fiatal korban ajánlatos a kutyának adni, mert tele van proteinnel, mely segíti a növekedést.

smart_dog

Ajánlott tartalom

A vizek sótartalmának növekedése evolúciós változásra kényszeríti a planktonikus szervezeteket

A HUN-REN Ökológiai Kutatóközpont munkatársai folyamatosan vizsgálják, hogy az emberi tevékenység, illetve az emiatt zajló klímaváltozás milyen változást okoz a környezeti feltételekben, és hogyan reagálnak erre az élőlények.

Nincs hozzászólás

  1. Ez nagyon szép, de a legtöbb terméket nem is ismerik a magyar kereskedők, neten rendelni meg szintén nem lehet. Ha esetleg valaki tudja is hogy honnan lehetne megoszthatná a nagyérdeművel.