Nyári idill: Megérkeztek az eddigi legzamatosabb gyümölcskockák a Waterdrop kínálatába

A legfrissítőbb gyümölcsökből készültek a Waterdrop nyári italkockái, amelyekkel pillanatok alatt üdítőt varázsolhatunk a kulacsunkba. A kizárólag természetes összetevőket és értékes B- és C-vitaminokat tartalmazó, alacsony kalóriatartalmú limonádékkal gondtalanul élvezheted a nyarat, miközben a környezet is kíméled.

Hibrid napelemes rendszerek akkumulátorral, elérhető áron. Kalkuláljon itt ingyenesen! (x)

A citrom, a narancs, a grépfrút jól ismertek üdítő hatásukról, amelyet ízüknek, illatuknak és a szervezet számára energizáló összetevőiknek köszönhetnek. A savas íz stimulálja a nyáltermelést, amely megszünteti a száj szárazságát. A citrusfélék kellemes illatanyagai az agyunkra hatva csökkentik a stresszt, fokozzák az éberséget és javítják a hangulatot. A gyümölcsök C-vitamin- és antioxidáns-tartalma javítja az emésztést és növeli a test energiaszintjét.

A waterdrop ORANGE, LEMON és GRAPEFRUIT Microdrinkek megtartják a gyümölcsök természetes ízét, hozzáadott cukor, mesterséges ízfokozók és tartósítószerek nélkül készültek, és gyártás során 98%-kal kevesebb szén-dioxid- és műanyag-kibocsátással rendelkeznek az egyszer használatos félliteres műanyag palackokhoz képest. Az ízvariációk között a Microdrink rajongók is találnak újdonságot, a narancs ugyanis most első alkalommal jelenik meg a kínálatban.

Az otthonod nyári hangulatáról a Waterdrop stílusos bordázott üvegkancsókészlettel gondoskodik, amelyet meglepően nagy, 500 ml-es űrtartalmú poharakkal egészíthetsz ki a naplemente gyönyörű narancssárga, citromsárga és rózsaszín színeiben.

Ajánlott tartalom

Az EU megsegítené a szélsőséges időjárás miatt kárt szenvedett gazdákat több tagállamban

Az Európai Bizottság több mint 119 millió euró pénzügyi hozzájárulást javasolt hétfőn Bulgária, Németország, Észtország, Olaszország és Románia mezőgazdaságai számára, amelyek súlyosan megérezték az idén tavasszal és nyáron a szélsőséges időjárási jelenségeket.