Sztárokra licitálhatnak a Föld napja alkalmából

Sztárokkal töltendő programokra licitálhatnak vastag pénztárcájú érdeklődők a Christie’s New York-i árverésén, amelyet a Föld napján, április 22-én rendeznek.

Sigourney Weaver például privát vetítésen mutatja be a nagyérdeműnek az Avatar című 3D-s sikerfilmet, amelynek ő az egyik főszereplője. John McEnroe New Yorkban tartana teniszedzést annak, aki a legtöbbet ajánlja, Vera Wang világhírű divattervező pedig 10 ezer dolláros bevásárlást csap New York-i üzletében a győztes ajánlatot tevő licitálóval.

A kínálatban az X-akták Mulder ügynökével, David Duchovnyval elköltött ebéd is szerepel, csakúgy mint egy séta a Central Parkban Candice Bergen színésznővel. A színészek közül Owen Wilson filmstúdióba invitálja vendégét, míg Cameron Diaz az új Shrek-film bemutatójára viszi el az aukción legtöbbet ajánlót.
A Christie’s aukciósház figyelemfelkeltő programjában Leonardo DiCaprio, Harrison Ford, Tobey Maguire, Salma Hayek, Alec Baldwin, Brooke Shields és mások is részt vesznek.
Az árverésen befolyó összeget környezetvédő szervezetek kapják.

Ajánlott tartalom

Zöld színnel a fenntarthatóságért és a tudatosabb döntésekért

Egyedi zöld színt vezet be termékein a kulacsokat és Microdrinkeket forgalmazó Waterdrop vállalat. A feltűnő, élénk színnel a vállalat kifejezi elköteleződését a környezetvédelem és fenntarthatóság mellett, és egyben szeretné felhívni a figyelmet a környezettudatosabb életmód fontosságára, és a választás lehetőségére.