Van, aki a nappaliban szereti

Vannak emberek akik olyannyira imádják autójukat, hogy még nappalijukban sem szívesen válnának meg tőlük.

De mi van, ha kilenc van közülük? Takuya Tsuchida japán építésznek volt egy megbízója, aki emellett még magas fákat is kívánt a nappaliba.  És ahelyett, hogy Takuya azt mondta volna, hogy az egész ötlet nevetséges, kinek van szüksége kilenc autóra egy belvárosi tokiói nappaliban, ahol még vezetni sem lehet őket,  és hogy szorítom be mindezt egy 600 négyzetméteres ingatlanba, Takuya egy felvonót szerkesztett, ami felhozza a választott autót (ebben az esetben egy Lamborghini Countachot) az elvárásoknak megfelelő nappaliban.
A gyerekek nem kapnak liftet, viszont kis hálószoba fülkéket igen, amik mintha a mennyezetről lógnának.
Takuya Tsuchida ügyfele nem az egyetlen ezzel a rögeszmével, az Autoblog Greenről megtudtuk, hogy Holger Schubert brentwoodi otthonában a nappaliban parkoltatja a Maseratit, bár visszafogottabb módon, csak egyetlen egy darabot belőle.

Ajánlott tartalom

Zöld színnel a fenntarthatóságért és a tudatosabb döntésekért

Egyedi zöld színt vezet be termékein a kulacsokat és Microdrinkeket forgalmazó Waterdrop vállalat. A feltűnő, élénk színnel a vállalat kifejezi elköteleződését a környezetvédelem és fenntarthatóság mellett, és egyben szeretné felhívni a figyelmet a környezettudatosabb életmód fontosságára, és a választás lehetőségére.