Társadalmi egyeztetés kezdődött a harmadik Nemzeti Környezetvédelmi Program környezeti vizsgálatáról, a véleményeket 2009. május 5-ig várják - közölte a Magyar Természetvédők Szövetsége kedden az MTI-vel.

Társadalmi egyeztetés a harmadik Nemzeti Környezetvédelmi Program környezeti vizsgálatáról

Társadalmi egyeztetés kezdődött a harmadik Nemzeti Környezetvédelmi Program környezeti vizsgálatáról, a véleményeket 2009. május 5-ig várják – közölte a Magyar Természetvédők Szövetsége kedden az MTI-vel.

A harmadik Nemzeti Környezetvédelmi Program a 2009-2014. közötti időszakra vonatkozna.A program környezeti vizsgálatának elvégzésére, a társadalmi egyeztetés lebonyolítására a Magyar Természetvédők Szövetség kapott megízást.

A harmadik Nemzeti Környezetvédelmi Program környezeti értékelési dokumentuma a www.mtvsz.hu/skv honlapon és a Magyar Természetvédők Szövetsége irodájában érhető el.

Ajánlott tartalom

46 ezer fát ültettek el eddig a fásítási programban

Meghaladja a 46 ezret az Országfásítás programban az elmúlt négy évben elültetett fák száma - mondta az Agrárminisztérium (AM) Közös Agrárpolitika végrehajtásáért felelős helyettes államtitkára a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Pálházán tartott pénteki faültetésen.