Drágul a Tesla elektromos limuzinja

A gyártó hivatalos honlapján erősítette meg, hogy a Model S elektromos limuzin ára hamarosan emelkedni fog. Ez szerencsére azokra nem vonatkozik, akik már lefoglaltak egyet maguknak.

A hivatalos bejelentés  napokon belül érkezik, azt azonban már most lehet tudni, hogy aki még az áremelkedés előtt kiválasztja a neki tetsző konfigurációt és véglegesíti a rendelését, arra még nem vonatkoznak a megváltozott költségek. A bejelentés ügyes húzás a gyártó részéről, sok tétovázó vevő ugrik majd a lehetőségre, hogy még olcsóbban vehesse meg a kategóriájában amúgy sem túl drága Tesla-t. A választható extrák és az alapfelszereltség is változik, az áremelés után az utóbbi részét képező kiegészítőket lehet, hogy külön kell majd rendelnünk.

Ajánlott tartalom

5. helyen zárt a HUMDA Lab az Abu Dhabi Autonomous Racing League önvezető autóversenyen

A Széchenyi Egyetemi Csoporthoz tartozó kutatóintézet, a HUMDA Lab csapata fantasztikus eredménnyel, 5. helyen zárt az április 27-i Abu Dhabi Autonomous Racing League (A2RL) önvezető formulaautós versenyen, amelyen világszinten is elismert egyetemek és kutatóközpontok csapatai indultak. Az izgalmas viadalt a müncheni műszaki egyetem csapata, a TUM Motorsport Team nyerte.