Hogy lehet az irodai bútor környezetbarát?

Vizsgálatok kimutatták, hogy a környezetbarát szemlélet fokozza a munkahelyi produktivitást.

Növelve az iparág felhozatalát, a National Office Furniture (Nemzeti Irodabútor) nemrégiben ünnepelte a beltéri levegő minőségét igazoló bizonyítványát a Casbah sorozatáért.

A gyártás folyamán a Bútorok Kibocsátásának Szabványának szigorú kritériumainak kell megfelelni, melyet az Üzleti és Intézményi Bútorgyártó Szövetség (BIFMA) határoz meg. A Casbah sorozat megszerezte a SCS Beltéri Előnyök tanúsítását.
A sorozat mivel megfelelt a BIFMA e3 fenntarthatósági kritériumainak, 2-es minősítést kapott. A titok a vízalapú kivitelben zajlik, melyhez ultraibolya sugarakat használnak. Így lesz a folyamat energiatakarékos, tartós és tiszta.


„Fokozni akarjuk a fenntarthatóságot olyan környezetben, ahol emberek dolgoznak. Ezek a minősítések biztosítják, hogy a vásárlók megbizonyosodhassanak arról, hogy a gyártók valóban a környezet számára előnyös, fenntartható erőfeszítéseket eszközölnek.” – mondta Mendy Claridge, termékcsoport menedzsere.

A fenntarthatóságért való elkötelezettség folytatásaként, a National WaveWorks, az EnvyWorks, és Arrowood Laminate pultjai és asztalai is megkapták az SCS tanúsítványát.

Ajánlott tartalom

A felelős macskatartás kulcsfontosságú az Év Emlősének fennmaradásához

Számos magyar macskatartó ismeri, ennek ellenére mégsem gyakorolja a felelős macskatartás elveit, további veszélybe sodorva ezzel a fokozottan védett vadmacskákat – derült ki a MATE Vadgazdálkodási és Természetvédelmi Intézet, az ELTE Etológia Tanszék és a Budakeszi Vadaspark egyedülálló közös kutatásából, amely a rangos Biological Conservation szaklapban jelent meg.