Magyar Természetvédők Szövetsége

A biodiverzitás fontosságára hívják fel a figyelmet

Hazánkban, mint az egész világon, a biológiai sokféleséget nagyon sok dolog veszélyezteti. Ti is tehettek az élővilág sokszínűségének megőrzése érdekében!

Hibrid napelemes rendszerek akkumulátorral, elérhető áron. Kalkuláljon itt ingyenesen! (x)

Már egy kicsinyke kertdarab vagy udvar is jó szolgálatot tehet, hogy megkezdjük a természetbarát lépések sorát. Várjuk a családok, iskolák, munkahelyek csatlakozását A mi sokszínű kertünk! kampányhoz. Valósítsatok egy vagy több elemet a kampány honlapján feltüntetett biodiverzitás-barát kert ötletekből a kertetekben, udvarotokon! Készítsetek fényképet a megvalósításról és töltsétek fel az oldalra, hogy más is kedvet kapjon a biodiverzitásvédelemre! A kampányban résztvevők között 3 millió forint értékben sorsolunk ki ajándékokat, közte kiskert eszközöket, könyveket, denevér odúkat, tanulmányi kirándulásokat stb.

Forrás: Magyar Természetvédők Szövetsége

Ajánlott tartalom

Már pályázhatnak a vállalkozások Az Év felelős foglalkoztatója pályázatra

Idén kilencedik alakalommal hirdeti meg az OFA Nonprofit Kft. nagysikerű Az év felelős foglalkoztatója pályázatát. A rekordokat döntő hazai foglalkoztatási adatok is azt mutatják, hogy a vállalkozások érdekét is szolgálja, ha munkavállalóikat megbecsülik, legfontosabb értékükként kezelik. A pályázat elősegíti a felelős foglalkoztatói szemléletmód hazai fejlődését is - hívta fel a figyelmet hétfői közleményében Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).