Magyar Természetvédők Szövetsége

A biodiverzitás fontosságára hívják fel a figyelmet

Hazánkban, mint az egész világon, a biológiai sokféleséget nagyon sok dolog veszélyezteti. Ti is tehettek az élővilág sokszínűségének megőrzése érdekében!

Hibrid napelemes rendszerek akkumulátorral, elérhető áron. Kalkuláljon itt ingyenesen! (x)

Már egy kicsinyke kertdarab vagy udvar is jó szolgálatot tehet, hogy megkezdjük a természetbarát lépések sorát. Várjuk a családok, iskolák, munkahelyek csatlakozását A mi sokszínű kertünk! kampányhoz. Valósítsatok egy vagy több elemet a kampány honlapján feltüntetett biodiverzitás-barát kert ötletekből a kertetekben, udvarotokon! Készítsetek fényképet a megvalósításról és töltsétek fel az oldalra, hogy más is kedvet kapjon a biodiverzitásvédelemre! A kampányban résztvevők között 3 millió forint értékben sorsolunk ki ajándékokat, közte kiskert eszközöket, könyveket, denevér odúkat, tanulmányi kirándulásokat stb.

Forrás: Magyar Természetvédők Szövetsége

Ajánlott tartalom

Újabb kiválóságok és zöldipari innovációk a Környezet Védelméért díjak átadásán

Különleges helyszínen, a Duna vizén ringatózó Európa Hajón került sor – több mint 200 vendég jelenlétében - a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének 23. Országos Találkozójára és a Környezet Védelméért Díjátadó Gálájára.