A “Bogár” koncepciója

Ricardo Fedrizzi szemléltetett néhány eltérést a hagyományos anyagok és az ő “Bogár” elektromos koncepciójú autója között.

Javaslatai: újrahasznosítható anyagokat érdemes használni, mint a polimerek, amely növeli az úton lévő autók hatékonyságát. Mint más fenntartható minta, leginkább az aerodinamika kapott megkülönböztetett figyelmet, amely egy fontos tényező az autó jobb működésében. A súly csökkentése és jobb aerodinamikája miatt, képes a gazdaságosabb működésre és a jobb teljesítményre is egyaránt. Az ablaküvegek és a szélvédők is sokkal könnyebbek és biztonságosabbak lesznek a polikarbonát használatával. Vagyis, Ricardo egy olyan nulla kibocsátású autót tervez, amelyet megfizethető áron lehet majd gyártani és vásárolni a nagyközönség számára is. Hajra, hajrá!

Korábbi elektromos autókról szóló anyagunk:

[media id=108 width=320 height=240]

Ajánlott tartalom

A harmadik legnépszerűbb választás a vásárlók körében az elektromos autó

Augusztusban tovább nőtt az új autók forgalomba helyezése az Európai Unióban, immár sorban a tizenharmadik hónapban. Az akkumulátoros elektromos autók részaránya pedig az első alkalommal haladta meg a húsz százalékot az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezete, az ACEA szerdai közleménye alapján.