A “Bogár” koncepciója

Ricardo Fedrizzi szemléltetett néhány eltérést a hagyományos anyagok és az ő “Bogár” elektromos koncepciójú autója között.

Javaslatai: újrahasznosítható anyagokat érdemes használni, mint a polimerek, amely növeli az úton lévő autók hatékonyságát. Mint más fenntartható minta, leginkább az aerodinamika kapott megkülönböztetett figyelmet, amely egy fontos tényező az autó jobb működésében. A súly csökkentése és jobb aerodinamikája miatt, képes a gazdaságosabb működésre és a jobb teljesítményre is egyaránt. Az ablaküvegek és a szélvédők is sokkal könnyebbek és biztonságosabbak lesznek a polikarbonát használatával. Vagyis, Ricardo egy olyan nulla kibocsátású autót tervez, amelyet megfizethető áron lehet majd gyártani és vásárolni a nagyközönség számára is. Hajra, hajrá!

Korábbi elektromos autókról szóló anyagunk:

[media id=108 width=320 height=240]

Ajánlott tartalom

Második alkalommal közlekedik elektromos busz Békéscsabán a Zöld Busz Programban

A HUMDA Zrt. Zöld Busz Program Demonstrációs Mintaprojektjében egy újabb elektromos meghajtású busztípust tesztel Békéscsabán. 2023. május 31-től június 7-ig a békési vármegyeszékhelyen a Volánbusz Zrt. üzemeltetésében közlekedő Mercedes-Benz eCitaro NMC3 típusú elektromos járművet a városban elérhető autóbuszvonalakon és menetrend szerint próbálhatják ki az utasok.