A következő generációs jármű kapcsolatban áll a házunkkal is

A GRIDCharger, melyet Robert Marvin tervezett, egy következő generációs, nagy teljesítményű családi jármű, amelynek jellemzője a tiszta és csendes működés, valamint négy elektromos motorral fut.

A jármű egy sportautó aerodinamikájával és teljesítményével rendelkezik, üzemanyag-takarékos, és alacsony kibocsátású.

A koncepció állandó alacsony fordulatszámon fut, a fedélzeti akkumulátorok pedig elegendő energiát termelnek a négy motor számára. A motorok fel vannak szerelve a visszatápláló fékezés mechanizmussal, hogy az újratöltse az akkumulátorokat, bármikor, amikor a fékeket alkalmazzák.
A gőzturbina víztartályát a hátsó ülés mögé szerelték, amely szerkezetet és védelmet biztosít a jármű utasai számára.
Az alacsony károsanyag-kibocsátású jármű kevés mennyiségű üzemanyagot használ, hosszú időn keresztül képes a működésre, valamint energiát juttat vissza a házba, ha épp senki nem vezeti.

Ajánlott tartalom

Az elektromos autózás felgyorsítását elősegítő akciótervről tárgyaltak

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter áprilisi berlini látogatásának folytatásaként Bajorországba utazott és újra találkozott a német autóipar vezető szereplőivel. A tárcavezető és a Nemzetgazdasági Minisztérium delegációja hétfőn és kedden tárgyalásokat folytatott Gernot Döllnerrel, az Audi vezérigazgatójával, Frank Weberrel, a BMW igazgatósági tagjával, valamint Eckart von Klaedennel, a Mercedes alelnökével - tájékoztatta az MTI-t a Nemzetgazdasági Minisztérium kedden.