A legújabb generációs napelemes laptop-töltő

Használhatunk zöld számítógép-, és laptoptöltőket. Kivihetjük a laptopot szabadtérre, anélkül, hogy aggódnunk kéne, hogy lemerül. Hiszen a Muzatch napelemes töltőket gyárt számítógépeink részére.

Ha valaki hosszú autóútra, üzleti útra, vagy egy nagy kirándulásra indul, de vészhelyzeti szükséglet esetén használná laptopját, az MZH-SP-6500 / SP-6000 napenergiával működő töltő lesz a segítségére.
A Muzatch szerint az általuk gyártott napelemes eszköz a jelenlegi piacon lévő digitális termékek 95 %-ával kompatibilis. Használható mobiltelefonhoz, PDA-hoz, DC-hez, fényképezőgépekhez, MP3, MP4 lejátszóhoz, PSP játékkonzulhoz, hordozható DVD lejátszókhoz, stb. Alkalmazható Asus, HP.

Acer Travelmate termékcsoport, Compaq Prosignia termékcsoport, ThinkPad 1410/1411.1441/1450/1451/1472/730T /350/500/510 termékcsoport, Compaq Armada 100/4100/4200, Contura termékcsoport, Toshiba 4090XDVD/2545CDS csoport, és számos más digitális termék töltésére.
A Muzatch szerint továbbá az eszközbe épített 12 000 mAh teljesítményű akkumulátor lítium-ionos. A töltő képes 5V-tól 22V-ig feszültséget előállítani. Ezen kívül az eszköz túltöltés, nagy mennyiségű kibocsátás és rövidzárlat ellen egy beépített intelligens ellenőrző által védve van. A termékhez már 150 dollárért – 29700 Ft – hozzá lehet jutni.
Új termékek kipróbálásánál mindig van bennünk egyfajta feszültség, nyugtalanság.

muzatch

A Muzatch ezért további információkkal nyugtatja meg a használót. A töltő a legkiválóbb minőségű lítium-ionos technológiát alkalmazza. Továbbá a termék töltő és kisütő kapacitása több, mint 90 % -os.
A töltő a hordozható termékek piacán is kiemelkedő. A Muzatch személyre szabott tervezést ígér, és a gombnyomásra előjövő használati utasítás teszi az eszköz alkalmazását még egyszerűbbé.

iphone töltő

Ajánlott tartalom

A geotermikus energia felhasználásának megkétszerezése a cél Magyarországon

A geotermikus energia közvetlen hasznosításában Magyarország hosszú évek óta Európa első öt állama között található, a rendelkezésre álló potenciálra alapozva azonban még tovább fokozható a helyben elérhető erőforrás felhasználása - tudatta az Energiaügyi Minisztérium csütörtökön az MTI-vel.