A Stewart+ Brown őszi kollekciója

Karen Stewart és Howard Brown társak a mindennapokban és a munkában egyaránt. 2002-ben vágtak bele saját márkájuk felépítésébe, melyet a természet iránti szeretetük és tiszteletük, valamint a tervezés iránti szenvedélyük inspirált.

Saját cégük megalapítása előtt mindketten neves márkáknak terveztek, azonban az évek múltával egyre inkább vágytak saját, szabadon választott stílusuk megteremtésére, ahol kötöttségek nélkül fejezhetik ki elképzelt világukat. Ezek után nem csoda, ha a páros minden kollekciójában a kreativitás kerül a középpontba, különös játékaik pedig hozzájárulnak a funkcionalitást szem előtt tartó stílus sajátos esztétikájához.

Céljuk a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő termékek előállítása bolygónk minél minimálisabb terhelésével, valamint az üzlet, a közösség és a természet fenntartható egységét méltón példázni és népszerűsíteni.
Kollekciójuk állandó alapanyaga az organikus pamut, mely nem genetikailag módosított magvakból ered, és olyan talajt biztosítanak növekedéséhez, mely nem tartalmaz növényvédőszert, gyomirtót vagy egyéb toxint.

Ezen felül az eladásokból befolyt összeg egy százalékát a Stewart+ Brown környezetvédelmi illetve jótékonysági, nonprofit szervezetekhez juttatja el.

Ajánlott tartalom

A vegyes műanyag palackhulladék kezelésére is van megoldás

A különböző anyagból készült műanyag palackok egyvelegének újrahasznosításával kísérletezik az egyik idei műegyetemi Akadémiai Ifjúsági Díjas kutató.