A sugárzó szépség természetes útja

Étkezésünkre egészségünk megőrzése érdekében oda kell figyelnünk, ám szépségünk is fokozható segítségükkel, csupán négy alapvető csoportot kell bevenni étrendünkbe.

Az élelmiszereknek különleges és természetes gyógyító képessége van, ezt évezredekkel ezelőtt felismerték őseink, mégis, manapság sokkal egyszerűbbnek látszik bevenni egy-két pirulát a bőr, a haj vagy a körmök remélt szépségéért, mint a természetes és sokkal egészségesebb valamint hatásosabb élelmiszereket beiktatni étkezéseinkbe.

Elizabeth Tenhouten a szépség és bőrápolás szakértője összeállította az alapvető egészségmegőrző élelmiszereket a nők számára.
Méz és citrom a torok védelméért és a harmatos arcszínért. A méz rendkívül gazdag antioxidánsokban és az antibakteriális citrommal párosítva hatékony gyógykészítmény. Egy negyed csésze méz és citromlé összekeverése felveszi a harcot a baktériumokkal és kitűnő gyulladáscsökkentő hatással bír, főleg torok- vagy mandulagyulladás esetén. Ugyanez a keverék használható az arcbőrön is, a száraz bőrt rövid időn belül harmatossá teszi a maszk.

Káposzta, karfiol és kelbimbó – Ezek a változatosan elkészíthető természetesen táplálják a női hormonális rendszert, amely segít szabályozni és egyensúlyban tartani a hormonszintet, valamint előmozdítja a celluláris szint egészségét is. Ez a bőr szépségére is jótékony hatással van, ugyanis a  kiegyensúlyozatlan hormonszint pattanásokat és egyéb bőrproblémákat okozhat.

Lendület az öregedés ellen. A spenót, állítólag minél sötétebb a levele annál jobb, az egyik legjobb vasforrás, és rengeteg energiával látja el a szervezetet, biztosítva a napi rohanáshoz, vagy az edzésekhez a megfelelő lendületet. Mivel gazdag antioxidánsokban, felveszi a harcot az öregedés ellen, fiatalos és természetes ragyogású bőrt eredményezve.

Gyulladáscsökkentés és ragyogó bőr. Ez legkönnyebben a lazaccal érhető el, egyetlen étkezési tanácsadó sem hagyhatja ki ajánlott étrendjéből. Az Omega 3 zsírsavak táplálják a bőrt és csökkentik a gyulladást. Magas B-vitamin tartalma javítja a memóriát, illetve segíti az antioxidánsokat, többek között, ragyogóvá tenni a bőrt.

Ajánlott tartalom

Jöhetnek az akkumulátor nélküli okoseszközök?

Sok szakértő dolgozik azon, hogy elektronikus eszközeink egy nap öntöltővé váljanak.