A zöld divat dívái a Szex és New York 2-ben

A zöld divat most a mozivászonra kerül a Szex és New York 2-vel, a modern, pazar ruhákat olyanok viselik, mint Sara Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon és Kristin Davis.

A divat annyira nagy – ha nem nagyobb – szerepet játszik a filmben, mint maga az HBO sorozatából adoptált történet, ami 4 hölgy életét, szerelmi kalandjait és stílusát követi New York városában. Csak a főszereplő, Carrie Bradshaw 41 féle öltözetet váltogat a film során, amiknél nehéz megkülönböztetni a régi vintage darabokat a csúcsdivat legújabb elemeitől. Egyet viszont biztosra tudunk, hogy a Kim Cattrall által játszott Samantha Jones egy ezüst Ecoist táskával villog, ami újrahasznosított édességcsomagolásokból lett elkészítve.
A sajtómegjelenések szerint, Danny Santiago, a film stylistja a következőt mondta a táskáról: „Azért választottuk a Silver Mega táskát, mert nagyon modern, arányai tökéletesek, jól állt a lánynak…”
A divat a Szex és New Yorkban a luxuscikkek túlfogyasztásáról szól, mégis imádják a nők Carrie Bradshaw egyéni stílusát. Régi használt ruhákat párosít újakkal, kedvenc ruháit több alkalommal is felölti, és – a főszereplő férfin, Mr. Bigen kívül – ruhái teszik boldoggá.

A film megnézése után az ember bűnös vágya a kimunkált, elkápráztató divat után kielégítésre szorul. A mozit elhagyva, sok-sok design ruha után, csinos tűsarkú után vágyakozik az ember, de a film utóhatásairól lejőve rájövünk, ezekre egyáltalán nincs szükség. Inkább odaállunk szekrényünkhöz, és felfrissítjük régi kedvenceinket – átszabjuk kicsit, esetleg kivasaljuk, lecseréljük a gombokat, és saját öltözködési stílusunkban lelünk örömöt. A kimerítő shoppingokra nincs is szükség.

Ajánlott tartalom

Ez a világ legzöldebb fesztiválja?

2023-ban június 1. és június 3. között tartották meg a NorthSide Festivalt, amely a világ egyik legfenntarthatóbb kulturális rendezvénye.

Nincs hozzászólás

  1. Nagyon szupi ez a cikk! Láttam a filmet egyébként, nem annyira jött be…

  2. Köszönjük!