Egyre nagyobb teret hódítanak a közösségi site-ok napjainkban, ezért az Alternatív Energia hírportál is megjelent több „barátkozós” oldalon.

A zöldebb közösségi oldalakért

Egyre nagyobb teret hódítanak a közösségi site-ok napjainkban, ezért az Alternatív Energia hírportál is megjelent több „barátkozós” oldalon.

A Facebook külföldön a magyar iwiw-nek felel meg.  Napjainkban már több, mint 500 millió felhasználó csatlakozott az oldalhoz és a felhasználók tábora folyamatosan gyarapszik.  Altenergia a Facebook-on.

Ha eddig rekord látogatottságokról beszéltünk akkor ebbe a sorban kell említést tennünk a „gondolat megosztó” Twitter- ről is. 140 karakter, ez egy hosszabb lélegzetvételű sms-nek felel meg. Ebbe a karakterszámba kell belesűrítened, amit éppen megakarsz osztani a világgal. Láthatóan ez megfogta az embereket és a nagy külföldi médiumokat, mert kivétel nélkül mindenki elindította saját Twitter oldalát és bombázza az embereket infóval. Altenergia a Twitteren.

A hazai iwiw sem maradhat ki a sorból ,ahol a napokban újra elindult hivatalos oldalunk. Altenergia az iwiw-en.

De, hogy teljes legyen a kép a blog.hu felületén is megtalálhatóak vagyunk. Altenegia a blog.hu-n.

Ajánlott tartalom

Közvetlenül a bankszámlára is utalható az italcsomagolás visszaváltási díja

A MOHU Mol Hulladékgazdálkodási Zrt. által bevezetett REpont rendszer országosan biztosítja, hogy az italcsomagolások visszaváltási díját egyenesen a bankszámlára is lehet utalni - közölte a MOHU az MTI-vel.