Antibakteriális iPhone

Gondoljunk csak bele, hogy mit össze tapogatunk egy nap: kilincsek, pénzérmék, kapaszkodók a buszon, közben meg terjed az ebola. Az influenza viszont tényleg itt van, szóval ez az antibakteriális iPhone tok egészen aktuális.

Az Anokimobil Ecoskin újrahasznosított anyagból készült burkolatát olyan ezüstbevonattal látták el, ami kinyírja a baktériumokat, így a készüléken legalább nem tudnak szaporodásnak indulni. Sőt, ha hozzáérünk, akkor a kezünkön lévő kórokozókkal is végez, az ezüstöt ugyanis elég nehezen viselik ezek a kis szemétládák, míg az emberekre – elég csak a barátnőnk ékszereire gondolni – az anyag ártalmatlan. A tok egyébként feketében, fehérben és rózsaszínben kapható, formája nem különösebben izgalmas, bár én jobban is szeretem az ilyen minimáldizájnt, mint a csicsás színkavalkádot. Aki bukik a környezetbarát meg egészséges dolgokra, az biztos értékelni fogja, én ezért, meg a visszafogott külső miatt mostantól ezt használom az iPhone 4-esemen.

A teljes cikk itt olvasható.

Ajánlott tartalom

A fenntarthatóság, és egyben a fenntartható tanárképzés kulcsa is lehet az egyetemi Z-szak

Az Európában egyedülálló osztatlan természettudomány-környezettan tanárképzésre a végzős diákok mellett gyakorló pedagógusok, természettudományos diplomával rendelkező szakemberek is jelentkezhetnek.