Bono és Jay-Z közösen Haitiért

Még a jótékonysági dal gondolata is elkerülhetetlen volt, de sosem gondoltuk volna, hogy a páros, aki összeáll és felszólal Haitiért, pont a U2 frontembere, Bono és a fekete rapper-producer Jay-Z lesz.

A szokatlan együttes Swizz Beatz producer megkeresése után állt össze. Swizz Beatz mindenképpen szeretett volna jótékonysági dalt írni a földrengés által lerombolt karibi ország segítésére.

Edge, aU2 gitárosa az alábbit írta honlapján:
„Tegnap este dalt írtunk. Bono kapott egy hívást Swizz-től, a producertől. Ő és Jay-Z is akartak valamit tenni Haitiért. Szóval, Bono egy ideig beszélt Swizz-zel, aztán tegnap este már itt voltunk és írtuk a dalt, elkészül. Szóval, lehet, hogy ez lesz következő dolog, amit hallotok tőlünk!”

Fogalmunk sincs, mikor lesz hallható a dal, de figyelembe véve a gyors reagálást, nem lennénk meglepve, ha most pénteken hallanánk a „Hope for Haiti” (Remény Haitinek) teletonon az MTV-n, ahol rengeteg előadóművész és híresség lép fel a várhatóan két órás reklámmentes eseményen.

Ajánlott tartalom

A Tisza forrásvidékén javít a hulladékhelyzeten a két hazai szervezet

Folyótisztítási és hulladékgazdálkodási programot indított a Tiszai PET Kupa és a Diageo alkoholos italgyártó és forgalmazó vállalata - közölték a CALL-Action program szervezői az MTI-vel szerdán.