CEP Passzívház EXPO – Az energiahatékony építészetről és felújításról szóló kiállítás másodszor Budapesten

Az egyik legfontosabb fázis a modern épületek megvalósításában az építészeti tervek elkészítése mellett az épületgépészeti tervezés. Fontossága abból adódik, hogy amíg a falak és a tetőzet az épület külsejét határozzák meg, tehát hogy mit akarunk mutatni a külvilágnak, addig a gépészettől működik a magában élettelen épület.

Ahhoz, hogy a minket körülvevő épített világ jól működjön, bizony korszerű és sokáig megbízhatóan, gazdaságosan üzemelő gépészet szükséges. A kor színvonalának megfelelően kell tervezni, és a legjobb minőségben kell a terveket valóra váltani.

A CEP® segít Önnek megtalálni ennek a megvalósításához a megfelelő üzleti megoldásokat és partnereket!

2010-ben a kiállítás az energiahatékony és intelligens épületekre, kiemelten a középületekre és ezek energiahatékony felújításra, valamint a Magyarországon most induló passzívház technológiára fókuszál. A piac aktuális trendjeit szintén beépítjük a kiállítás és a konferenciák koncepciójába.

A CEP® fő témakörei:

  • energiahatékony építés és felújítás: épületgépészet, épületenergetika ablak, ajtó, homlokzatvédelem, műemlékvédelem, környezetbarát építőanyagok, hőszigetelés, fal- és tetőszerkezetek, szolár, világítástechnika, geotermia
  • energiahatékony és intelligens épületek: alacsony energiájú házak, fából készült épületek, smart home
  • passzívház és passzívház technológia kritériumai, minősítés módjai
  • energiatanácsadás, építés-felújítás finanszírozása és az új támogatási rendszerek

Legyen a kiállítónk!
A CEP® kiállítás és konferencia kiváló alkalmat kínál Önnek és cégének, hogy új üzleti kapcsolatokra tegyen szert. Biztosítsa helyét és kérje kötelezettségektől mentes ajánlatunkat honlapunkon keresztül vagy keresse Demeter Ágnest a 06-1-225-2143-as telefonszámon vagy a demeter@reeco.hu e-mail címen.

Miért érdemes kiállítani a CEP®-en?

  • a kiállítás a fenntartható építészet kiemelkedő eseményévé vált
  • a szakmai szektor minden releváns képviselője részt vesz a rendezvényen, így Ön is megtalálja célcsoportját
  • kiemelt együttműködő szakmai partnerek: MÉGSZ, MAPASZ, Magyar Építész Kamara
  • a kiállítás alatt két magas színvonalú egész napos konferenciát tartunk passzívház építés, minősítés és az épületek energiahatékony felújítása témában:
    kivitelezők
    önkormányzati döntéshozók, polgármesterek,
    építészek, mérnökök,
    épületgépészek
    befektetők részvételével
  • célzott kommunikáció szakmai médiumokban
  • kiállítók marketingtevékenységének elősegítése és támogatása különböző eszközökkel, mint pl. ingyenes online meghívólink, nyomtatott meghívó, hírlevelek, banner, előadási lehetőség

A rendezvény fővédnöki tisztét Bencsik János államtitkár tölti be, míg Olajos Péter helyettes államtitkár szakpolitikusi védnökként a Nemzetgazdasági Minisztérium illetékes szakembereinek közreműködésével vesz részt a kiállításon és a tematikák összeállításában is.

Mint a tavalyi évben, idén is a CEP® Passzívház EXPO-val indul az építészeti szakmák rendezvénysorozata – a Zöld Építészeti Napok.

Amennyiben szakmai látogatóként regisztrálja magát a rendezvényre, kedvezményes belépőjegy vásárlására jogosult.
>> Látogatói regisztráció<<

További információt talál a kiállítás tematikájáról a www.cep-expo.hu weboldalon.

Ajánlott tartalom

Karcsúsít a JYSK: évi több tonna alumíniumot és több mint 40 konténert spórolnak meg

Változás jön a JYSK bizonyos termékeinél: a dán vállalatnál a paplanokat ezentúl máshogyan csomagolják, ezzel annyit helyet spórolnak meg, hogy évente több mint 40 konténerrel kevesebbet használnak majd. A kerti székekről pedig eltűnik egy alumínium díszítő elem, amivel évente 22 tonnával csökken a felhasznált alumínium mennyisége.