CEP Passzívház EXPO – Az energiahatékony építészetről és felújításról szóló kiállítás másodszor Budapesten

Az egyik legfontosabb fázis a modern épületek megvalósításában az építészeti tervek elkészítése mellett az épületgépészeti tervezés. Fontossága abból adódik, hogy amíg a falak és a tetőzet az épület külsejét határozzák meg, tehát hogy mit akarunk mutatni a külvilágnak, addig a gépészettől működik a magában élettelen épület.

Ahhoz, hogy a minket körülvevő épített világ jól működjön, bizony korszerű és sokáig megbízhatóan, gazdaságosan üzemelő gépészet szükséges. A kor színvonalának megfelelően kell tervezni, és a legjobb minőségben kell a terveket valóra váltani.

A CEP® segít Önnek megtalálni ennek a megvalósításához a megfelelő üzleti megoldásokat és partnereket!

2010-ben a kiállítás az energiahatékony és intelligens épületekre, kiemelten a középületekre és ezek energiahatékony felújításra, valamint a Magyarországon most induló passzívház technológiára fókuszál. A piac aktuális trendjeit szintén beépítjük a kiállítás és a konferenciák koncepciójába.

A CEP® fő témakörei:

 • energiahatékony építés és felújítás: épületgépészet, épületenergetika ablak, ajtó, homlokzatvédelem, műemlékvédelem, környezetbarát építőanyagok, hőszigetelés, fal- és tetőszerkezetek, szolár, világítástechnika, geotermia
 • energiahatékony és intelligens épületek: alacsony energiájú házak, fából készült épületek, smart home
 • passzívház és passzívház technológia kritériumai, minősítés módjai
 • energiatanácsadás, építés-felújítás finanszírozása és az új támogatási rendszerek

Legyen a kiállítónk!
A CEP® kiállítás és konferencia kiváló alkalmat kínál Önnek és cégének, hogy új üzleti kapcsolatokra tegyen szert. Biztosítsa helyét és kérje kötelezettségektől mentes ajánlatunkat honlapunkon keresztül vagy keresse Demeter Ágnest a 06-1-225-2143-as telefonszámon vagy a demeter@reeco.hu e-mail címen.

Miért érdemes kiállítani a CEP®-en?

 • a kiállítás a fenntartható építészet kiemelkedő eseményévé vált
 • a szakmai szektor minden releváns képviselője részt vesz a rendezvényen, így Ön is megtalálja célcsoportját
 • kiemelt együttműködő szakmai partnerek: MÉGSZ, MAPASZ, Magyar Építész Kamara
 • a kiállítás alatt két magas színvonalú egész napos konferenciát tartunk passzívház építés, minősítés és az épületek energiahatékony felújítása témában:
  kivitelezők
  önkormányzati döntéshozók, polgármesterek,
  építészek, mérnökök,
  épületgépészek
  befektetők részvételével
 • célzott kommunikáció szakmai médiumokban
 • kiállítók marketingtevékenységének elősegítése és támogatása különböző eszközökkel, mint pl. ingyenes online meghívólink, nyomtatott meghívó, hírlevelek, banner, előadási lehetőség

A rendezvény fővédnöki tisztét Bencsik János államtitkár tölti be, míg Olajos Péter helyettes államtitkár szakpolitikusi védnökként a Nemzetgazdasági Minisztérium illetékes szakembereinek közreműködésével vesz részt a kiállításon és a tematikák összeállításában is.

Mint a tavalyi évben, idén is a CEP® Passzívház EXPO-val indul az építészeti szakmák rendezvénysorozata – a Zöld Építészeti Napok.

Amennyiben szakmai látogatóként regisztrálja magát a rendezvényre, kedvezményes belépőjegy vásárlására jogosult.
>> Látogatói regisztráció<<

További információt talál a kiállítás tematikájáról a www.cep-expo.hu weboldalon.

Ajánlott tartalom

100 millió dollárt kínál Elon Musk ha tiszta levegőt készít valaki

Több mint figyelemre méltó, sőt, minden túlzás nélkül állítható, Földünk sarkalatos kérdésével függ össze Elon Musk új bejelentése, miszerint 100 millió dollárt, vagyis 30 milliárd forintot ajánl fel annak a cégnek, cégcsoportnak, legyen az bármilyen gazdasági szerveződés, amely a legüdvözítőbb technológiát hozza létre a szén-dioxid levegőből történő eltávolítására.