Cocoon, a különcök alvóhelye

Nem kerül sokba, fenntartható szálláshelyül szolgál bárki számára, csak meglehetősen különös fekhely az óriási madárfészekre emlékeztető “ágy”.

Így lehet titulálni azt az ötletes találmányt, amely a Cocoon nevet kapta és bemutatásként annyit lehet róla tudni, hogy könnyű, vízálló és megfizethető faszerkezetes alvóhely. Ha van kézügyessége a vásárlónak két óra alatt összeszerelheti magának, de ha szükséges profi csapatot küld a helyszínre a gyártó cég. Erről a meglehetősen szokatlan külsejű fekhelyről azt is érdemes megjegyezni hogy olyan vonzó tulajdonsággal is bír, miszerint légkondicionáló mechanizmusa fenntartható módon nap- és szélenergiával  működtethető. Paraméterei: a fából és alumíniumból álló szerkezet gömb alakú, súlya 60 kg és 12 felfüggesztési pont  adja a stabilitását. További ismérve, két fő számára biztosít megfelelő alvóhelyet egy nagyméretű matrac elhelyezésével. Vízálló külső bőr védi a kellemes belső teret, amely jól ellenáll a viszontagságos, szélsőséges  időjárásnak is.

forrás: zoldtrend.hu

-

-

-

Ajánlott tartalom

Döntöttek: kötelezővé válik a napelemek telepítése az épületekre

Az Európai Parlament elfogadta az uniós napenergia-szabványt, amely előírja a napelemek telepítését az épületekre az EU tagállamaiban.