A Dallas és egy „zöld” Jockey visszatér

A színész Larry Hagman hírhedt olajmágnást játszott (Jockey Ewing) az 1978-tól egészen 1991-ig futó “Dallas” sorozatban. 2012-ben pedig visszatér a Dallas a képernyőre, ugyan kicsit „zöldebb” kivitelben.

Az új epizódokról annyit elárulhatunk elöljáróban, hogy a két főszereplő Jockey és Bobby fiai csatáznak az olaj és az alternatív energiaforrások ügyét képviselve. 2011-ben a SolarWorld napelemgyártó cég reklámarca lett Larry Hagman. A megújuló energiaforrások iránt érdeklődőknek talán nem is volt olyan meglepő a hír, hiszem az USA legnagyobb lakossági napelem-bio farmja a Los Angeles-i birtokán található. A most 78 éves Larry Hagman jelenleg Kaliforniában él, ahol nagy örömére magas a napsütéses órák száma. A Dallas sorozat augusztus 29-én debütál az RTL Klubon 21-tól.

Larry Hagman

Ajánlott tartalom

Németh Szilárd: Európában a magyar családok kapták legolcsóbban az áramot és földgázt

A rezsicsökkentésnek köszönhetően 2024 márciusában Európában a magyar családok kapták legolcsóbban a háztartási villamos energiát és földgázt - tette közzé a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos szerdán közösségi oldalán.