DiCaprio a zöldbe költözött

Leo nemrég vásárolt egy hatalmas New York-i lakást, ahol összehívhatja híres barátait és az öko-mozgalom élére állhat. A lakás, mely a Hudson folyóra néz, levegőszűrő rendszerrel, forgó napelemekkel és belső szennyvíztisztító létesítménnyel rendelkezik.

Leonardo DiCaprio
Sőt, a falakat alacsony károsanyag-tartalmú festékekkel festették ki. A lakáshoz természetesen külön kerékpártároló tartozik – DiCaprio ugyanis gyakran körbetekeri a belvárost barátnőjével, Bar Rafaelivel.

Leonardo DiCaprio

Natalie Portman
Portman előtt a vegetarianizmus nem volt épp szexisnek titulált dolog- a vegetarianizmus szó hallatán mindenki tofuhegyekre és salátaerdőkre gondolt. Natalie gyermekkora óta vega életmódot követ és az állatvédelem elkötelezett támogatója, régóta küzd az állatok jogaiért. Gyakran utazik Ruandába, hogy segédkezzen az ezüsthátú gorillák megmentésében.

Natalie Portman

Salma Hayek
A Global Green USA igazgatósági tagja keményen dolgozik a globális felmelegedés ellen. Sőt, küldetéseként érzi a kellő ivóvíz biztosítását az azt nélkülöző 2,5 milliárd ember számára. Az éghajlatváltozás elleni küzdelem nevében Los Angeles-i otthonát napelemekkel szereltette fel, és üzemanyag-takarékos hibridet vezet.

Salma Hayek

Ajánlott tartalom

Megújulhat az I. kerületi Clark Ádám tér

Európai uniós forrásból újulhat majd meg az I. kerületi Clark Ádám tér a következő ciklusban, a rekonstrukció tervei már készen vannak - közölte Karácsony Gergely főpolgármester csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.