Divatot teremt a világ legfelkapottabb elektromos “rollerje”?

Mind nagyobb a kínálat immáron az elektromos járművek piacán is. Megannyi féle különleges, egyedi, vagány modellt hoznak forgalomba a gyártók.

Külön említésre méltó a pillanatnyilag megmenőbbnek számító Scrooser névre hallgató “roller”. E remek elektromos közlekedési eszköz tervezője az a IFPEG nevet viselő német cég , amelyet két esztendeje alapították, de máris kitűnőre vizsgázott az újszerű elektromos meghajtású járművek népszerűségi listáján. Az alapítást követő évben ugyanis máris előrukkolt a prototípussal, amely egy új elektromos “kickscooter” és jellemzője hogy váza alumínium ötvözetből készült, s rajta a trendi vékony vonalak dominálnak.

Konkrétan az új gyártmányról részletesen:
A minimalista és “tiszta” tervezés egy egészen kis nyerget “álmodott” az új jármű kialakításához, noha a böhömnek számító nagy gumik tökéletesen ellent mondanak ennek a nyeregkonstrukciónak, holott mégis ettől igazán egyedi és különleges a szerkezet kinézete. A mindössze huszonnyolc kilogramm súlyt nyomó járművet egy lítium-ion akkumulátor hajtja, a fékekről pedig egy kétdugattyús tárcsafék gondoskodik elől. A gép hatótávolsága, attól függően, hogy milyen tartományban használják, 35-55 kilométeres.

A jármű használóinak tudniuk kell, hogy a 25 kilométer/órás végsebesség ismeretében komfortos, kényelmes módon elérhetik munkahelyüket, sőt megengedhetik maguknak azt vagány érzést is, hogy könnyedén, élvezetesen, élmény szerűen “ralizhatnak” a forgalomban. S mibe kerül ez a “csodajármű”? Nos, nem olcsó mulatság megvásárolni, ugyanis a Scrooser ára igen borsos, ugyanis közel 4000 dollár kérnek érte a különleges elektromos járművek piacán.

Ajánlott tartalom

Februárban csaknem kétszer annyian béreltek MOL Bubit, mint egy évvel ezelőtt

A februári jó időjárás miatt csaknem kétszer annyian béreltek MOL Bubit, mint az előző év azonos időszakában - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.