Egész nap meleg teát kortyolgatni volna jó – Megérkeztek a waterdrop teakockái

Legyen a termosz a tél új kiegészítője, és gondoskodjunk róla, hogy naponta többször kiürüljön. A hidegben sem csökken ugyanis a folyadékigényünk, és sokat tehetünk egészségünkért és közérzetünkért, ha odafigyelünk a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitelre.

A hideg beköszöntével csökken a szomjúságérzetünk, ezért hajlamosak vagyunk elfelejtkezni a rendszeres ivásról. Pedig amikor a hőmérséklet csökken, a levegő szárazabbá válik a szabadban és a fűtött helyiségekben egyaránt, így a szervezet jóval több vizet használ fel a légzés során a nyálkahártya nedvességének fenntartásához, mint a magas páratartalmú meleg nyári napokon. A folyadékpótlás elengedhetetlen az egészséges hőháztartáshoz, a tápanyagok és az oxigén szállításához, valamint a méreganyagok kiürítéséhez. Segítségével pár nap alatt javulhat bőrünk állapota, energikusabbnak
érezhetjük magunkat, és a téli súlygyarapodást is kordában tarthatjuk, már amennyiben nem egy nagy bögre forró csokival, hanem egy cukormentes meleg itallal kényeztetjük magunkat ropogtatnivaló helyett – hívja fel a figyelmet a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás fontosságára a Microtea kockákat gyártó Waterdrop.

A Microtea kockák szárított és porított teafűből, gyümölcsökből és növényekből, valamint természetes alapanyagokból készült teakeverékek, amelyekkel csapmeleg víz hozzáadását követően pár perc után finoman illatozó teakülönlegességekkel melegíthetjük magunkat. Az enyhe megfázástól a valódi influenzáig minden téli betegség kiszárítja a szervezetet. Ezek a betegségek szinte minden esetben érintik a légutakat, és fokozott váladéktermelést okoznak. Az eredmény gyakran a kiszáradás, és a betegség elhúzódása. A megfelelő mennyiségű folyadék pótlásával hamarabb javulhat a közérzetünk, és a betegségeken is hamarabb túleshetünk. Fontos azonban olyan italt választanunk, amely nem terheli az
emésztőrendszert, hogy a szervezetünk minél gyorsabban és kevesebb energia felhasználásával hasznosíthassa. Ilyen ital a természetes víz, a natúr vagy enyhén ízesített tea, vagy egy finom bögre erőleves.

A Waterdrop kínálatában a hagyományos fekete és gyümölcstea mellett fehér, zöld, rooibos és mentateákat találunk, amelyeket a Microtea teakülönlegességek megalkotásakor az ízjegyekhez illeszkedő fűszerekkel, gyógynövényekkel és gyümölcsökkel egészítettek ki. Így például a Royal Rooibos teakeverékben a rooibos tea az antioxidáns hatásairól is ismert mézbokorral, a Green Oasisban lévő zöld tea a citromfűvel, a White Blossom keverékben a fehér tea a hársfavirággal alkot tökéletes párost. Az azonnali felmelegedést a mézkivonattal bolondított Golden Assam fekete teakeverék garantálja, a fűszeres ízvilágot kedvelőknek ugyanerre a gyömbérrel és chilivel pikánssá varázsolt Oriental Spice teakeverékek lehet kiváló választás. Megfázásra a Mellow Mint mentatea hozhat enyhülést, amelynek
citromverbéna-tartalma baktériumölő, nyugtató és gyomorerősítő hatású. A mindennapok megízesítőjévé és a gyerekek kedvencévé pedig a Fruit Fusion teakeverék válhat csipkebogyó, áfonya és hibiszkusz keverékével.

A tökéletes trió a finom íz mellett nagyon egészséges is, a csipkebogyónak gyulladáscsökkentő hatása van és C-vitaminban gazdag, az áfonyának magas az antioxidánstartalma, a hibiszkusz pedig tökéletes a gyomor- és bélpanaszokra. A Microtea kockák mesterséges édesítőszereket nem tartalmaznak. Érdemes beépíteni a rutinszerű folyadékfogyasztást a napi tevékenységekbe akkor is, ha szeretnénk jobban viselni a hideget. Kiszáradás esetén ugyanis csökken a vér mennyisége, a vérkeringés lelassul, így a test több hőt veszít. A hideg napokon tökéletes útitársunk lehet egy finom meleg tea, amellyel egy esztétikus termoszban vagy termopohárban egész nap gondoskodhatunk a kellemes hőmérsékletű és folyamatos folyadékpótlásról, amely garantáltan javít a hangulatunkon is.

Ajánlott tartalom

Elemzők: tetőzhet az építőipar teljesítménye, de nincs jele komolyabb visszaesésnek

Az építőipar októberi teljesítményéről napvilágot látott friss adatok azt jelzik, hogy tetőzhet a teljesítmény, az energiaválság miatt nincs lehetőség a további növekedésre, de a kereslet drasztikus visszaesése sem látszik.