Tanner Creek Energy bejelentette a 33,6 kW-hálózatra kapcsolt napelemes rendszer befejezését. A rendszer a Csendes-óceáni Tájgazdálkodás gondozásában készült el.

Egy új napenergia rendszer

Tanner Creek Energy bejelentette a 33,6 kW-hálózatra kapcsolt napelemes rendszer befejezését. A rendszer a Csendes-óceáni Tájgazdálkodás gondozásában készült el.

A Csendes-óceáni Tájgazdálkodás az államok északnyugati részének egyik legjelentősebb vállalkozása. Ez azt jelenti, hogy ez a rendszer generálja a villamosenergia-használat 95%-át.  A társaság szerződést kötött a Creek Tanner-rel, az energiahatékonyság javítása céljából és hogy megújuló energiákat használjon fel. Az energiahasználat átalakítása következtében gyakorlatilag még környezettudatosabbá teszi saját szolgáltatásait.

Bob Grover, a társaság alapítója azt mondta: „Nagyon elégedettek voltunk a Tanner Creek Energy munkájával. Professzionálisan és hatékonyan dolgoztak a telepítés során. A tereprendezésben meghatározó tényező a vállalatok azon döntése, hogy együttműködnek a Tanner Creek Energy-vel.”

Összhangban a szolgáltató helyi üzleti filozófiájával, a Tanner Creek két Oregon állam-béli vállalattól vásárolt termékeket. A hillsboro-i Solar World USA szolgáltatta a  92 panelt és a bend-i PV Powered gondoskodott a közüzemi inverterről, amely összeköti és a helyi közüzemi hálózatba vezeti a rendszert.

Alan Hickenbottom, a Tanner Creek Energy alapítója kijelentette: “Örömmel dolgoztunk a Csendes-óceáni Tájgazdálkodásnak, mert ők valóban elkötelezettek a fenntarthatóság iránt és nagymértékben befolyásolják a helyi életminőséget, valamint a környezeti gazdálkodásuk túlmutat a belső üzleti gyakorlatukon. Innovatívak, természetbarát tájvédelmi szolgáltatásokat nyújtanak a kereskedelmi és ipari partnereik számára. “

Ajánlott tartalom

Az ökoház többet jelent egy hőszivattyúnál és megújuló energiaforrásoknál

Az ökoház többet jelent egy modern berendezésekkel, például hőszivattyúval, szolárpanelekkel és energiavisszanyeréssel ellátott épületnél. Átgondolt projektet jelent, megfelelően kiválasztott építőanyagokkal és energiatakarékos megoldásokkal, amelyek hozzájárulnak a hőveszteség csökkentéséhez. Nézzük meg alaposabban, hogy miként befolyásolják mindezek a ház ökológiai jellemzőit