Elegáns karácsonyi ajándék szeretteinknek és üzleti partnereinknek a Waterdroptól

Van egy jó hírünk az olyan elegáns és hasznos ajándékokat keresőknek, amelyeknek mindenki örülhet, bátran lehet őket ajándékozni barátoknak és ügyfeleknek egyaránt. A Waterdrop SNOW kollekciója és karácsonyi csomagja valódi segítség az adventi rohanásban, amely ráadásul személyre szabható.

A SNOW Microdrink a karácsony ízvilágát eleveníti meg; tökéletes kombinációja az áfonyának, a szedernek és az almának. A karácsonyi csomagolást kapott italkocka kizárólag az ünnepi időszakban elérhető, és a waterdrop® exkluzív karácsonyi csomagjában is megtalálható. Az újrafelhasználható ajándékdobozban emellett egy Microdrink kóstolócsomag és egy választható üveg vagy rozsdamentes nemesacél kulacs került. A Microdrink italkockák gyümölcsökből, fűszerekből és gyógynövényekből készülnek, nem tartalmaznak hozzáadott cukrot és mesterséges adalékanyagokat, laktóz- és gluténmentesek, így számos diétába beilleszthetők, és gyerekek is bátran fogyaszthatják. A finoman kidolgozott virágmintákkal választható üvegkulacsok hő- és karcállóak, emellett neoprén védőtokot kaptak, így biztonságos a szállításuk és kiváló a hőtartó képességük. Az egyszínűben és virágmintákkal is kapható, vákumszigetelt rozsdamentes nemesacél kulacsok 6 órán át melegen és 24 órán át hidegen tartanak. Minden kulacs elegáns bambusz vagy nemesacél kupakot kapott.

A waterdrop® SNOW kollekció és karácsonyi csomagok már elérhetőek a waterdrop.hu oldalon. Jövő hét vasárnaptól (november 20.) különösen érdemes meglátogatni a Waterdrop webáruházát, mivel kiemelten kedvezményes ajánlattal készülnek az ajándékkeresőknek.

Ajánlott tartalom

Budapest nyerte az EU Európai Mobilitási Hét díját

Budapest nyerte el az Európai Bizottság díját a tavalyi Európai Mobilitási Hét keretében megvalósult programokért és fejlesztésekért - tájékoztatott Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala pénteken.