Elektromos bicikli a retro jegyében

Az elektromos bicikliknek rengeteg előnye van, viszont feltűnőek, ezért anélkül, hogy aggódnánk, hogy ki lopja el, nem is tudjuk letenni sehol. Most már erre is van megoldás.

Az Ideo és a Rock Lobster Cycles összefogott, és megterveztek egy retro kinézetű biciklit, mellyel biztos sikerül beolvadni a hétköznapi kerékpárok közé. Persze a külső alapján nem szabad ítélni, ugyanis a Faraday egy elektromos motorral, és lithium-ion akkumulátorokkal van felszerelve. A Faraday az Oregon Manifest dizájn versenyre készült. A tervező csapat célja az volt, hogy alkossanak egy olyan kerékpárt, mely teljesen hétköznapian néz ki. Az elektronikák gondosan el vannak rejtve a bicikli különböző részein.

faraday

faraday

faraday

faraday

Ajánlott tartalom

Milyen típusú alternatív energiájú járművek léteznek?

A nem hagyományos hajtású járművek piaca egyre szélesebb. Az elektromos autók mellett népszerűek a hibridek. Ha ilyen autót keresel, először is tudnod kell, mi a különbség a BEV, HEV, PHEV, MHEV, EREV vagy FCEV járművek között. Ezért megvizsgáljuk, milyen típusú elektromos és hibrid autók léteznek, és miben különböznek egymástól, viszont van még egy dolog, amire szeretnénk felhívni a figyelmedet, tarts velünk!