Elektromos kerékpáros túrákat kínál a Duna-Dráva Nemzeti Park

100.000 Ft-ból napelemes rendszer Európai Uniós támogatással?Kérjen itt ajánlatot. 5 perc alatt személyre szabott ajánlatot kap (x)

Mint arra a DDNPI közleményében emlékeztettek, a nemzeti parkok számára az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosi Iroda, valamint az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ idén indította az E-kerékpár programot, melynek keretében elektromos rásegítésű kerékpárokat biztosított a parkok számára. A 150 millió forintos támogatással megvalósuló, nemzeti parkonként tizenöt kerékpárt biztosító program célja, hogy bővítse a nemzeti parkok aktív turisztikai kínálatát, így a látogatók teljesen új, kényelmes és természetbarát módon ismerhetik meg Magyarország természeti értékeit.

Kerékpározók a Bükki Nemzeti Park Igazgatósága részére átadott elektromos rásegítésű kerékpárok bemutatóján a szilvásváradi Szalajka-völgyben 2020. október 2-án. E-biciklizd be Magyarország nemzeti parkjait címmel indított programot az Aktív Magyarországért felelős kormánybiztosság. A programban a nemzeti parkok igazgatóságai között 150 millió forint értékben 211 elektromos rásegítésű kerékpárt osztottak szét. MTI/Komka Péter

Ajánlott tartalom

Az elektromos kerékpár árának akár a felét is állja az állam

Az első pályázati időszak november 23-án kezdődik és november 27-én ér véget.