Előzetes: Ernst & Young Global Renewable Energy Awards 2009

2009. szeptember 21-én, hétfőn rendezi meg az Ernst & Young az idei, világméretű megújuló energiára alapuló díjátadóját a londoni Természettudományi Múzeumban.

Az eseményre az Euromoney gondozásában kerül sor és a gazdasági környezet haladásának remek tükörképe. A díjakért olyan kiemelkedő jelöltek is versengenek, mint például a 482,5 millió dolláros belga Belwind projekt, a 253 millió dolláros amerikai Kavarna szélerőmű park és a 998 millió dolláros Martel II szélerőmű park.

A Technológiai fejlesztések egy szintén kiemelkedően fontos kategória, ahol díjra számít a kategória két legnagyobb szereplője, a kínai Yingli Solar és a lengyel Technológiai Platform A Bioüzemanyagokért. Ezek a jelölések az új technológiák terjedését mutatják a növekvő piacokon.

Az Év Éghajlatváltozási Programja kategóriában kapott jelöléseket a fenntartható energia mellett tanúsított feltétlen elkötelezettségért a Honda, a Yahoo és a francia Lafarge cementgyártó is.

Az új, Kiváló Vezetésért járó díjat idén a közönség szavazatai alapján osztják ki a londoni Természettudományi Múzeumban, ahol több, mint 300, pénzügyi, politikai és ipari vezető, valamint a londoni Megújuló Energia Pénzügyi Fórumának (REFF) küldöttei vesznek részt.

Euromoney és az Ernst & Young díjátadó már 6 éve szerves részét képezi a REFF-nek, a megújuló energia ipar jelentős pán-európai eseményének.

Idén, a konferencia 11. évfordulóján külön hangsúlyt fektetnek a pénzügyi technológiákra, valamint a tengeri és a geotermikus hálózati infrastruktúrák energiahatékonyságára. A szél-és napenergia is kiemelt szerepet kap, hiszen hitelezők, befektetők és fejlesztők gyűlnek össze, hogy megvitassák az európai piacok befektetési környezetét.

Ajánlott tartalom

Nyári idill: Megérkeztek az eddigi legzamatosabb gyümölcskockák a Waterdrop kínálatába

A legfrissítőbb gyümölcsökből készültek a Waterdrop nyári italkockái, amelyekkel pillanatok alatt üdítőt varázsolhatunk a kulacsunkba. A kizárólag természetes összetevőket és értékes B- és C-vitaminokat tartalmazó, alacsony kalóriatartalmú limonádékkal gondtalanul élvezheted a nyarat, miközben a környezet is kíméled.