Elutasították Johnny Deppet

Mégsem Johnny Depp filmesíti meg egy londoni tanár klímaváltozásról szóló könyvét. Saci Lloyd egy brit produkciós céget, a Carbon Diaries-t választotta Depp, Infinitum Nihil nevű produkciós vállalata helyett.

A Carbon Diaries 2015 egy futurisztikus történet, mely Londonban játszódik. A főszereplő a 16 éves brit Laura Brown, aki az éghajlatváltozással dacoló világban küzd. A könyv folytatása, a Carbon Diaries 2017 két évvel később játszóik, amikor is a kormány kénytelen szigorítani a kibocsátási jegyrendszeren. Hasonlóan a Harry Potterhez, Laura Brown kultuszt épít a tizenévesek között.

Depp többször is részt vett a tárgyalásokon, de azt elutasították, mert Lloyd azt akarta, hogy a filmet az Egyesült Királyságban és nem pedig az Egyesült Államokban forgassák. „Bármennyire is szeretem Johnny Deppet, muszáj volt nemet mondanom és azt, hogy talán egyszer, máskor, még dolgozhatunk együtt.” – fejtette ki Lloyd. -„Ezek a könyvek valóban Londonról szólnak. Ez a fokozott valóság, de nem áll messze azoktól a dolgoktól, melyek valóban meg is történhetnek.”

Johnny Depp

Ajánlott tartalom

Raisz Anikó: a sikeres zöld átállás megvalósításához fontos, hogy az európai gazdaság versenyképes maradjon

A sikeres zöld átállás megvalósításához fontos, hogy az európai gazdaság versenyképes maradjon - jelentette ki Raisz Anikó, az Energiaügyi Minisztérium (EM) környezetügyért és körforgásos gazdaságért felelős államtitkára hétfőn az MTI-nek adott nyilatkozatában.