Építkezel és egyfolytában megválaszolatlan kérdéseid vannak? Szeminárium építkezés előtt állóknak

Honnan tudjuk, hogy a telek mekkora részét lehet beépíteni és hogy mekkora résznek kell zöldfelületnek maradnia?

A telek kiválasztása

Egyáltalán mi számít pontosan zöldfelületnek? A fákat minden jó érzésű ember meg szeretné menteni, de mi van, ha mégis fakivágásra kényszerülünk? Kell büntetést fizetnünk? Hány csemetével pótolhatunk egy öreg fát? Milyen értékhatártól kell bejelenteni az építkezést az APEH-nak?

Napkollektorok telepítése: hova, milyet, mennyiért és mit várhatunk tőlük?

Lehet-e fűteni napkollektorral családi házban télen, vagy csak nyáron…? Hogyan értékeljük a piacon fellelhető napkollektoros ajánlatokat? A világválság következménye, hogy tönkrement cégek átváltottak megújuló energiahasznosításra, mivel most ez a „trendi”. Hogyan szűrhetjük ki az ajánlatok közül a kalandor cégeket? Mi a kereskedő érdeke, és találkozik-e a vásárlóéval? Napkollektorok racionális tervezése, telepítése? Milyen hozamokat, megtakarításokat érhetünk el, hogyan ellenőrizhető ezek teljesülése?

Most épült fel a házam! A tulajdonos tapasztalatai egy jól átgondolt építkezésről

Egy 80-as években épült ikerház korszerűsítése. Mit használtunk fel a régi házból? Mennyi időt szántunk a tervezésre? Az energia optimalizálás mikéntje, avagy racionalizált  költséghatékony felújítás. Mi segített a hőszigetelés vastagságok eldöntésében?

Mi volt a háziasszonynak a legfontosabb szempont az építkezés során és mi a férjnek?

Mik azok a rejtett hibák amiket csak a szakértő szemek vettek észre?
Megépült hővisszanyerős szellőztetés tapasztalatai.

Csak ennyi? Nem, a részletes programot és a szükséges infókat itt találod!

Játsz és nyerj 2 db belépőt!

Ajánlott tartalom

A zöldenergia a jövő a gazdaságban, az iparban és a közlekedésben is

A zöldenergia a magyar gazdaság jövője a háztartásokban, a közlekedésben és az iparban egyaránt - mondta a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. igazgatósági elnöke vasárnap a társaság Facebook-oldalára feltöltött videóban.