EVIDEI tárgyi eszköz leltározás – ez lehet a megoldás a lassú és hibákkal teli leltározásra?

A vállalati leltározás kritikus folyamat, amelynek hatékonysága és pontossága közvetlen hatással van a vállalkozás teljesítményére. A hagyományos táblázatkezelőben vagy adatbázisokban vezetett nyilvántartás amellett, hogy időigényes, hemzseghet a hibáktól, ami végső soron rengeteg plusz kiadást okozhat egy cég számára. De szerencsére van más megoldás is!

Bemutatjuk az EVIDEI tárgyi eszköz leltározás rendszerét, amely kulcs lehet az eredményes és precíz leltározáshoz.

Mit kell tudni az EVIDEI tárgyi eszköz leltározás megoldásról?

Az EVIDEI egy innovatív technológia, amely forradalmasítja a vállalati leltározás folyamatát. Ez a szoftver lehetővé teszi a tárgyi eszközök gyors és pontos nyilvántartását és nyomon követését, minimalizálva a hibalehetőségeket. A rendszer leltár funkciójának köszönhetően nem kell számolni a hosszas és monoton papíralapú leltározással, az adatgyűjtést elvégzi a kényelmes és rendkívül gyors szoftver.

Az EVIDEI felhasználóbarát felülettel rendelkezik, illetve a birtokában lévő adatok bárhol és bármikor elérhetőek, bármilyen eszközről.

Miben nyújt segítséget az EVIDEI?  

Az EVIDEI átfogó megoldást kínál a leggyakrabban előforduló feladatokra, a folyamatok egyszerűsítése és gyorsítása érdekében.

  • Jegyzőkönyv nyomtatás: A szoftver lehetővé teszi, hogy könnyedén és gyorsan hozzon létre jegyzőkönyveket, amelyek pontosan dokumentálják az eszközök helyét és tulajdonosát.
  • Átadás-átvételi jegyzőkönyv nyomtatás: Az áruk vagy eszközök cseréjénél az EVIDEI segítségével könnyedén elkészíthetők az átadás-átvételi jegyzőkönyvek, biztosítva ezáltal a folyamat átláthatóságát.
  • Selejtezési jegyzőkönyv: A selejtezési folyamatot egyszerűsíti az EVIDEI, lehetővé téve a könnyű és hatékony selejtezési jegyzőkönyvek elkészítését.
  • Kölcsönadási jegyzőkönyv: Ha az eszközök időszakosan kerülnek kölcsönzésre, a szoftver segítségével könnyen dokumentálható a kölcsönadási folyamat.
  • Új eszköz felvétel: Az EVIDEI lehetővé teszi az új eszközök egyszerű és pontos regisztrációját a rendszerben.
  • Aktiválás/inaktiválás: Az eszközök aktiválásának és inaktiválásának folyamatai is könnyedén kezelhetők az EVIDEI rendszerrel.
  • Képek hozzárendelése az eszközhöz: Az EVIDEI lehetővé teszi, hogy vizuálisan is dokumentálja az eszközöket, a hozzájuk rendelt képek révén.
  • Jelentés készítés: Az EVIDEI által biztosított jelentési funkciók segítségével egyszerűen készíthetők részletes riportok az eszközleltár adatairól.

Hogyan működik?

Az EVIDEI tárgyi eszköz leltározás alapja az RFID (Rádiófrekvenciás Azonosítás) technológia. Minden tárgyi eszközhöz egyedi RFID címke kerül felhelyezésre, amely egyedi azonosítóval rendelkezik. Ezáltal a leltározás során egy egyszerű olvasóval könnyedén beazonosíthatók az eszközök, még nagyobb távolságból is.

Az EVIDEI alkalmazása számos előnnyel jár!

A modern technológia által kínált előnyök számos területen megmutatkoznak, ezáltal gyorsabb, hatékonyabb és pontosabb folyamatok válnak elérhetővé. A következőkben részletesen bemutatjuk, hogyan járul hozzá ez a megoldás a hatékonyabb eszközkezeléshez.

 

  • Gyors: Az EVIDEI kétszer-háromszor gyorsabbá teszi a leltározási folyamatot a hagyományos módszerekhez képest.
  • Hibamentes: Kizárja az emberi hibázási lehetőségeket, biztosítva a pontos és megbízható adatokat.
  • Átlátható: Egyszerűen áttekinthető nyilvántartást hoz létre, amely segíti a folyamatok hatékonyabb kezelését és a döntéshozatalt.
  • Automatizált: Automatizálja a jelentések nyomtatását és a jegyzőkönyvek elkészítését, minimalizálva ezzel a manuális feladatok számát. .
  • Javítja a kereshetőséget: Az EVIDEI rendszernek köszönhetően nem kell többé kutatni az adatok után, az információk könnyedén elérhetőek.
  • Környezetbarát: Megszünteti a papíralapú leltárívek használatát, hozzájárulva ezzel a fenntartható működéshez.
  • Nyugodt munkakörnyezet: Az EVIDEI használatával nincs többé helye a leltározási folyamatokkal járó felesleges stressznek és aggodalomnak.

Az EVIDEI használata a gyakorlatban

Az EVIDEI tárgyi eszköz leltározás már számos vállalatnál bizonyított! Ahol alkalmazásra került, kivétel nélkül minden cégnél drasztikusan felgyorsította a leltározási folyamatot, csökkentve a költségeket és növelve a hatékonyságot. A rendszer több tízezer eszköz nyilvántartására képes, tehát bármilyen méretű szervezet használhatja. Az EVIDEI megoldásnak Európa szerte több mint ezer felhasználója van, az üzleti élet minden területéről.

Az EVIDEI rendszere forradalmasítja a vállalati leltározási folyamatokat. Gyorsasága, pontossága és rugalmassága révén ideális választás minden olyan vállalkozás számára, ahol a leltározás kritikus jelentőségű. Az EVIDEI a jövő leltározási megoldása, amely megkönnyíti a vállalkozások számára a hatékony és hibamentes folyamatokat.

Az IBCS Hungary megoldásának magyar verziója a hazai viszonyok és a Számviteli Törvény sajátosságai szerint lettek optimalizálva. A fejlesztés a vállalatirányítási rendszerek többségével kompatibilis, de természetesen integráció nélkül is működőképes.

 

 

 

 

Partner hír

Ajánlott tartalom

Jó hír annak, aki olcsón telepítene napelemes rendszert

Az Elmű Hálózati Kft. engedélyezte a lakóknak, hogy néhány napelemtáblát felszereljenek az erkélyükre, de ez még nem jelenti azt, hogy általánosan engedélyezett lennének Magyarországon az erkélynapelemek.