Itt a Tesla kihívója, pedig még nincs is itt

A Faraday Future nevű cégtől sokat azt várják, hogy a Tesla kihívója lehet az elektromos autók gyártásában, és a 2017-es CES kiállítás egyik nagy sztárja lehet.

Egyelőre viszont nem sokat tudni se a cégről, se az eddig csak modelleken létező autójáról. Most viszont kiadták ezt a videót: Nem mintha ebből sokkal többet megtudnánk: megy egy autónak látszó tárgy a sivatagban, méghozzá olyan csendesen, hogy a végén ki is írják, hogy “Nem hallja a motort? Nem is kellene hallania.” És ennyi. Annyi világos, hogy itt láthatjuk először a cég utcákra szánt autóját, mert eddig csak az FFZero1 nevű versenyautójukkal találkozhattunk, írja az index.hu.

Ajánlott tartalom

Májusban 63 százalékkal nőtt az újonnan forgalomba helyezett zöldautók száma Magyarországon

Az európai autógyártók szakmai képviseleti szervezetének (ACEA) adatközlése szerint az elmúlt hónapban a viszonylag kis darabszámokat produkáló Horvátország és Málta után, Dániával holtversenyben a kontinensen a harmadik legnagyobb arányban, 63 százalékkal nőtt az újonnan forgalomba helyezett zöldautók száma Magyarországon - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium csütörtökön a Facebook oldalán.