Felfüggesztette az NFM a mosógépcserét a közép-magyarországi régióban

Forráskimerülés miatt határozatlan időre felfüggesztette kedden a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) a mosógépcsere-pályázatok benyújtását a közép-magyarországi régióban – közölte a tárca az MTI-vel.

A régióban július 8-án 10 óráig lehet még pályázatot benyújtani. A közlemény szerint a pályázati útmutatóban meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig részesülhetnek támogatásban. Az NFM arra is felhívta az érintettek figyelmét, hogy a benyújtott pályázatokkal kapcsolatos kommunikáció a pályázati portálon – https://mgcs-2015.nfsi.hu – keresztül történik.

Az otthon melege program keretében meghirdetett, energia-megtakarítást eredményező mosógépcsere pályázat július 1-jén, elsőként a nyugat-dunántúli régióban indult el, majd a dél-dunántúli régióban folytatódott július 6-án. Mindkét régióban már az első napon felfüggesztették a pályázatok befogadását forráskimerülés miatt. A pályázatok beadása régiónként időben eltolva történik.

Ajánlott tartalom

Vonzó célt jelenthetnek a falusi csokos településeken levő házak jövőre

Vonzó lokációnak számíthatnak jövőre az ingatlanpiacon a falusi csokos települések, három gyerek vállalásával akár 46 millió forint vissza nem térítendő támogatást is kaphatnak a családok - közölte az ingatlan.com csütörtökön az MTI-vel.