Folyamatosan gyorsul a Tesla Model 3

Az amerikai autógyártó egyedi stratégiájának és működésének köszönhetően ugyanis a szoftverfrissítések nem csak hibákat javítanak, hanem új funkciókat is hoznak, és időnként többek között a teljesítményt és a hatótávot is megemelik.

A Tesla éppen nemrég kezdte el kivezetni a globális flottájára a legújabb frissítést, amelyben mondhatni ismét jelentősen nőtt az autók teljesítménye, írta a teslasok.hu. A Model 3 Performance változata azóta akár három másodperc alatt is képes rajtolva elérni a 60 mérföld/órás (96 km/h) tempót, ami egészen nagy ugrás a kezdeti 3,3-as idővel szemben. Az Electrek most összeszedte, hogy mennyit gyorsultak a Teslák az évek során. Lássuk, hogy mik a különbségek, kiviteltől függően: A Standard Range és a Standard Range Plus változat jelenlegi idejéről egyelőre nemigen találunk méréseket az interneten, de bízhatunk benne, hogy ezek a változatok is megkapták a plusz lóerőket.

 

0 Ft-os villanyszámla, egyszerűen. Kérjen itt ajánlatot napelemes rendszerre. 15 percen belül részletes, személyre szabott árajánlatot kap. (x)

 

Ajánlott tartalom

Furcsa elképzeléseik vannak a környezettudatosságról a japán autómárkáknak

A Toyota vezetésével öt japán autó- és motorgyártó fogadta meg: kutatásokba kezd azért, hogy a belsőégésű motorok használata környezettudatosabb lehessen, így megtarthatók maradjanak a nettó nulla kibocsátású jövőben is.