Gázautók a mélygarázsban – szabályosan!

A Belügyminiszter 28/2011. (IX.6.) BM rendelete az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról601. § (6) Az (5) bekezdés a) pontjában meghatározott terek bejáratánál, jól látható módon, a „Biztonsági szelep nélküli LPGüzemű jármű részére tilos a behajtás” feliratú táblát kell elhelyezni.

Tehát a mai multiszelepekkel felszerelt kocsikkal lehet parkolni végre mélygarázsban. Elhárult egy  akadály a gázautók elől… A Belügyminiszter 28/2011. (IX.6.) BM rendelete az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról
601. § (6) Az (5) bekezdés a) pontjában meghatározott terek bejáratánál, jól látható módon, a „Biztonsági szelep nélküli LPG üzemű jármű részére tilos a behajtás” feliratú táblát kell elhelyezni. Tehát a mai multiszelepekkel felszerelt kocsikkal lehet parkolni végre mélygarázsban. Elhárult egy  akadály a gázautók elől. Végre megszületett ez a rendelet, már nagyon vártuk, hogy ne legyünk a mélygarázsban sem másodrendűek. Október 1-től szabályosan parkolhatunk a mai multiszelepekkel felszerelt autókkal.

Ajánlott tartalom

Februárban megcsappant az elektromos autók eladása

Februárban 10,1 százalékkal nőtt éves összevetésben a forgalomba helyezett új autók száma az Európai Unióban. A legnépszerűbb választás továbbra is a benzinüzemű kivitel volt, a második legnépszerűbb pedig a hibrid-benzines. Az akkumulátoros elektromos autók részesedése februárban nem változott az egy évvel korábbihoz képest, elmaradt viszont a tavalyi átlagtól.