“Gázos” telekocsi járat Halloween szellemében

Az Oszkar.com telekocsi-rendszer és a Gázzalmegyek.hu csapata október utolsó napjaiban közös kampány keretében hívja fel a figyelmet, hogy a hagyományos üzemanyagok magas ára ellenére is van lehetőség gazdaságos módon utazni.

Három nap alatt három vidéki helyszínen mutatják be a telekocsi-rendszer működését és előnyeit, valamint a gázüzemű járműhasználatban rejlő lehetőségeket. Október 28-án, pénteken 11 órától Pécsett a Pécsváradi úti Agip töltőállomáson, 29-én, szombaton 11 órától Győrben, a Szigethy A.-Táncsics M. utcák sarkán, a Mobil Petrol töltőállomáson, valamint 30-án, vasárnap 10 órától Miskolcon, a Vologda úti Shell töltőállomáson várják az érdeklődőket három-három órán át. Mindegyik helyszínen több gázos üzemre átalakított autót is bemutatnak, és készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére gázüzem, illetve telekocsi témában. Hogy kézzelfogható bizonyítékot is szolgáltassanak a költségmegtakarításra, a helyszínek közt telekocsi-járatokat szerveztek egy speciálisan ez alaklomra dekorált autóval. Tényleges fogyasztás alapján, az 1 főre jutó költséget kell majd minden utasnak kifizetni, ami az előzetes becslések szerint egyik, az országot átszelő út esetén sem haladja meg a 2000 Forintot. További információ: http://www.oszkar.com/ és http://www.gazzalmegyek.hu/ .

Ajánlott tartalom

Győrből a francia világversenyig: magyar diákok által fejlesztett önvezető autónak drukkolhatunk

Rangos nemzetközi megmérettetésen vesz részt a győri Széchenyi István Egyetem autonóm járműve Környezetérzékelés, GPS-es és mobilnetes pozícionálás, pontos kamerarendszer.