A glamping - azaz luxuskemping - most nagyon felkapott formája a kikapcsolódásnak. Ennek téliesített verziója Lappföldön minden képzeletet felülmúl!

Glamping hóban, fagyban is!

A glamping – azaz luxuskemping – most nagyon felkapott formája a kikapcsolódásnak. Ennek téliesített verziója Lappföldön minden képzeletet felülmúl!

A kempingezés kényelmes alternatíváját ma már egye többen választják. A Harriniva Hotels & Safaris vendégeinek páratlan élményben lehet részük, ha ellátogatnak ebbe az extrém kempingbe. Az igluk hangulatát idéző kupola extra modern, de nem ebben rejlik fő különlegessége.

A kupolának vastag, átlátszó ponyva formájában ablaka is van, ezáltal a természet szépségeit csodálhatjuk pihenés közben. A nyugodt havas táj mellett egy csodás dolognak is szemtanúi lehetnek a szálló vendégei: a sarki fény lenyűgöző görbületeinek. Ideális pároknak és a természet szerelmeseinek, akik nem dideregve szeretnék megélni ezt az élményt, hanem egy fedett, mégis nyitott helyről néznék a fényjátékot.

Torassieppi falucska Finnországban található, a Torassieppijärvi-tó partján fekszik a  Pallas-Yllästunturi nemzeti park mellett. A hely adottságainak köszönhetően számos programlehetőséget nyújt a táj: hószánkózás, sífutás, hótalpas kalandtúra és rénszarvasszános kocsikázás várja a vendégeket. Aki ide ellátogat, annak garantáltan természetközeli élményekben lesz része!

-

forrás: ecolife.blog.hu

Ajánlott tartalom

A vizek sótartalmának növekedése evolúciós változásra kényszeríti a planktonikus szervezeteket

A HUN-REN Ökológiai Kutatóközpont munkatársai folyamatosan vizsgálják, hogy az emberi tevékenység, illetve az emiatt zajló klímaváltozás milyen változást okoz a környezeti feltételekben, és hogyan reagálnak erre az élőlények.