Hasznos tanácsok kültéri kamera rendszer vásárláshoz

Ha a kültéri kamera rendszer kiválasztása kerül terítékre, az első és talán legfontosabb kritérium, amit a kiszemelt berendezés iránt támaszthatunk, az a minőségi kialakítás. Ezeknek a biztonságtechnikai eszközöknek ugyanis akkor is maximálisan kell teljesíteniük, ha az időjárási viszonyok huzamosabb ideig szélsőséges értékeket mutatnak. Az erős UV-sugárzás, a fagy, az eső és a szálló por ugyanis könnyen kárt tehet egy olyan berendezésben, amit nem véd prémiumszínvonalú burkolat.

IP burkolat a környezeti behatások elleni védelem jegyében

A tapasztalat azt mutatja, hogy az IP (Ingrass Protection) burkolat optimálisan védi a kültéri kamera rendszer kényes elektromos alkatrészeit, ezáltal elkerülve az esetleges meghibásodásokat. Jöhet kemény fagy, zivataros idő vagy kánikula, azon személy- és vagyonvédelmi eszközök, amelyeknek a burkolata IP kialakítású, garantált védelmet élveznek a negatív környezeti behatásokkal szemben.

A variációk színes spektrumon mozognak

A kiváló renoméval rendelkező Alarmdirect, avagy a biztonságtechnikai eszközök forgalmazásával és telepítésével foglalkozó professzionális gárda a kültéri kamera rendszerek burkolatát tekintve is színes skálát kínál. A palettájukon megtalálhatjuk a legnépszerűbb típusokat: a fémházas kompakt, a dóm, a box és a speed dóm kialakítású rendszereket is. Mivel mindegyik változat egyéni pozitív műszaki jegyekkel rendelkezik, a döntésünket abszolút a személyes céljaink függvényében hozhatjuk meg.

Kik profitálhatnak a kültéri kamera rendszer telepítéséből?

Röviden, mindenki, aki nem ismer kompromisszumot a biztonság tekintetében. Egyébként az ipari területek, autópályák, parkolók, céges objektumok megfigyelésén túl, a társasházak és a családi házak lakói is előszeretettel szavaznak bizalmat a szóban forgó, kitűnő nívóval rendelkező személy- és vagyonvédelmi rendszereknek.

Ne adjunk lejjebb az elvárásainkból!

A biztonságunk nem képezheti alku tárgyát. Ha biztonsági kamera rendszerbe fektetünk be, mindenképpen érdemes az éjszaka is színes képet rögzítő, digitális berendezések háza táján nézelődni, amelyek 2-8 Megapixel felbontással rendelkeznek.

 

 

 

Partner cikk

Ajánlott tartalom

A műanyagszemét korlátozásához körforgásos gazdaságra van szükségünk az EASAC szerint

Rendszerszintű hiányosságok miatt termelünk és használunk fel egyre több műanyagot, s így egyre több műanyag kerül ki tengeri, szárazföldi és édesvízi élőhelyekre – derül ki az Európai Akadémiák Tudományos Tanácsadó Testülete, az EASAC a legújabb kutatásokat összefoglaló kommentárjából.