Helen Mirren elektromos autót tesztel (+ videó)

Volt idő, amikor a hidrogén mindenütt ott volt a zöld-tech blogoszférában.

A Top Gear lelkes Honda FCX kritikáitól, Will Ferrell hidrogén BMW-jén keresztül, a Governator hidrogén Hummer-jéig. De Obama felszámolta a hidrogén-finanszírozást, és az összes elektromos jármű, mint a Nissan LEAF és a Tesla Model S még hihetőbbé vált, valamint ilyenkor meg lehet bocsátani, hogy a világ igenis halad.
Sok vállalat aktívan vizsgálja az üzemanyagcellákat, mint egy lehetőséget, és a Chevy felkérte a színésznőt, Helen Mirren-t, hogy segítsen eladni őket.

Az Oscar-díjas színésznő, Helen Mirren és a szintén Oscar-díjas rendező, Taylor Hackford mindketten részt vesznek a GM Project Driveway-nek, „az elektromos járművek legnagyobb piaci tesztjén”. A pár elvitte a Chevy Equinox-ot egy körre, és meglehetősen lelkesen tapasztalták meg a jármű erősségeit. Azok számára, akik technikai részleteket várnak, elmondanánk, hogy a videó nem bővelkedik túl sok információban. Azonban Mirren és Hackford egyértelműen élvezték az utazást.

Az út során kicsit kapaszkodnunk kellett üléseinkbe, pláne a nyilatkozat hallatán, de azt hisszük jó ügy érdekében tették.

Ajánlott tartalom

A BMW Group tervezőmérnökei bemutatják a Neue Klasse minden érzékszervet átható élményét

A milánói Salone del Mobile dizájnhét keretében a müncheni központú vállalatcsoport reflektorfénybe gurítja a jövő holisztikus vízióját.