Hódít a VHS táska

Ugye mindenki emlékszik még a régi VHS kazettákra, melyeket DVD lemezekre cseréltünk…?

Gondolkodtál már azon, hogy vajon mi lesz azzal a rengeteg elavult kazettával? Sokan közülük kétségtelenül a hulladéklerakóban végzik, de jó néhány valóban alkalmas az újrahasznosíthatásra. Például arra használják fel őket, hogy szép kozmetikai és kézitáskákat alakítsanak ki belőlük. Le leszel nyűgözve, ha meglátod, milyen szépek, pláne ha kedvenc ruháiddal párosítod őket.

Az újrahasznosított VHS kazettából készült kéztáskák és kozmetikai táskák valóban művésziek. Mindenhez passzolnak és szinte bármilyen alkalomra előkaphatod, függetlenül attól, hogy üzleti, vagy társadalmi eseményre vagy hivatalos. Kiváló ajándék lehet szeretteidnek, és még inkább önmagadnak, ha valami különlegesre vágysz. A kézitáskák számos különböző méretben és formában készülnek, hogy megfeleljenek minden szükségletednek.

A barna és fekete kazetták mindegyike Amerikában, Lisa Perez kezei alatt készülnek, nincs két tökéletesen egyforma táska. A kozmetikai táskák cipzárasak, tehát mindent biztonságosan benn tartanak. A kézitáskák egyedülálló pántokkal készülnek, régi láncok, nyakláncok felhasználásával.

A szépség relatív, de az biztos, hogy újrahasznosított terméket vásárolni az egyik legjobb módja annak, hogy segítsd megőrizni a természet erőforrásait.

Ajánlott tartalom

Környezettudatos otthon: hosszú életű bútorok választása

A megfelelő bútorok és a hangulatos otthon elválaszthatatlanok egymástól. A megfelelő kényelem nélkül nem élvezheti a pihenést, amelyet otthonának minden nap biztosítania kell. Emellett fontos szempont a környezettudatosság, hiszen hosszú életű bútorok használatával kevesebb szemetet termelünk.