Hogyan fogjunk hozzá panelházunk felújításához?

Tudja Ön, melyek az első lépések, ha egy panelház felújításába kíván fogni?

Hogyan takaríthatja meg az energiafogyasztás akár 50%-át a beruházással? Milyen felmérések, döntések, dokumentumok szükségesek a finanszírozás megszerzéséhez, vagy a felújítás elkezdéséhez? Hogyan és mennyi idő alatt térülhet meg egy ilyen energiahatékonysági beruházás?

Az Óbudai Faluház felújításának kommunikációs partnere, az Energia Klub, a Beco Hungary a helyi szervezők bevonásával társasházak energiahatékonysági felújítását elősegítő projektmenedzsment képzést tartott.

A képzések helye és ideje (illetve a program):

2010. március 10., Budapest
2010. március 17., Szolnok
2010. március 23., Debrecen

A képzés mindazoknak szólt, akik érintettek iparosított technológiával készült épületek felújításában, azaz elsősorban közös képviselőknek, lakásszövetkezeti elnöknek, önkormányzati megbízottaknak, képviselőknek, energiagazdálkodási szakembereknek, pályázatíróknak.

Bővebb információ: Tóth Nelli, toth@energiaklub.hu, 06/1 411 3526.

A képzés a Staccato és a Lakcímke projektjeink része, amely az Európai Unió és az NFGM támogatásával valósul meg.

Ajánlott tartalom

Otthoni LED-es dekorvilágítás egyszerűen?

A LED technológia manapság napról napra egyre elterjedtebbnek számít, úgy az ipari felhasználásban, mint a privát otthonokban. Ezen nem is csodálkozhatunk, hiszen egy olyan alacsony fogyasztású, tartós és erőteljes világítási technológiáról beszélünk, amely valóban a zöld jövő alapját jelentheti. A különféle LED izzókat már valószínűleg mindenki ismeri, viszont a LED szalagokat már jóval kevesebben. Nézzük meg tehát, mik is ezek pontosan – és hogyan használhatóak az otthonunkban?