Íme a legegyszerűbb iPad kiegészítő

Íme itt egy olyan hangerősítő az iPad-hez, amely nem fogyasztja az eszköz akkumulátorát, még csak konnektorba sem kell dugni, ráadásul még gubancolódó vezetékköteggel sem jár: az Amplifiear!

Az Amplifiear egy ötletes, mégis végtelenül egyszerű megközelítése a hangerősítésnek. Használatához csak az iPad-ünk sarkára kell pattintani a kör alakú kiegészítőt, amely szimplán annyit tesz, hogy fókuszálja, majd a helyes irányba – azaz felénk – vezeti a hangot. A gyártó nyilvánvalóan nem elsősorban a külsőre és a technikai fejlettségre fordította a legnagyobb figyelmet a termék létrehozásakor, különben bizonyára sokkal szögletesebb dizájnnal, több vezetékkel és talán még napelemekkel is találkoznánk. Azonban annak ellenére, hogy nem tud sokkal többet, mint mondjuk egy poháralátét, funkcióját tekintve mindenképpen hasznosnak mondható. Már csak azért is, mert használata egyáltalán nem bonyolult, nem fogyaszt semmilyen formájú energiát, ráadásul a természetben lebomló, újrahasznosítható csomagolásban lehet megvásárolni. Tehát akinek van iPad-je és érdekelné ez az egyszerű de nagyszerű kiegészítő, az előrendelhet magának egy darabot az Amplifiear Kickstarter promóciós oldalán, mindössze 20 dollárért (vagyis csak kicsivel több mint 4500 Ft-ért).

amplifiear

Ajánlott tartalom

Átadták Magyarország legerősebb szuperszámítógépét Debrecenben

Átadták Magyarország legerősebb szuperszámítógépét pénteken Debrecenben: a Komondor nevű berendezést a Debreceni Egyetem (DE) Kassai úti campusán, a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) szuperszámítógép központjában helyezték üzembe.