Íme az újgenerációs kollégium

A Miami Dade kollégium egy sokkal korszerűbb egyetemi központtal fog gazdagodni.

Az Oppenheim Architecture+Design kivitelező cég egy olyan roppant pompás egyetemi központot fog létrehozni, amely nem minden napi.  A Miami belvárosában található Biscayne sugárúton fog megépülni, az épület négyszög alakú, markáns üvegből és külsővázas acélból készült, maximalizálja a természetes szellőzést. Az épületnek meg lesz a saját szélturbinája, valamint a napenergiával működő meleg víz gyűjtője, amelyek a tetőn helyezkednek majd el.

A központ körülbelül 250.000 négyzetmétert fog elfoglalni, amely magába foglal egy kétszintes üzletközpontot, a harmadik emeleten pedig szabadtéri művészeti központ létesül. Az épületben még helyett kapott egy lejtős nézőtér, ahol különböző kulturális előadásokat lehet majd megtekinteni. A tornyokban megtalálhatóak lesznek még különböző irodák, rendezvénytermek, egy atlétikai központ, egy lakóövezet stúdiókkal, egy bérleti egység hálószobákkal és teljes körű szolgáltatást nyújtó hotel is lesz majd.

A fenntarthatóságot figyelembe véve, a tornyok teljes mértékben megfelelnek ezen követelményeknek, mivel az egész épület üveggel van borítva ami azt eredményezi, hogy egész a nap sugarai beragyoghatják azt.

Ajánlott tartalom

Mutatjuk a gazdaságos napelemes rendszert, 500 ezerért árulják!

A Zendure 500 ezer forintért árulja a napelemes rendszerét, amely az erkélyre telepíthető.