Ingyenes töltéssel kínál Model 3-asokat a Tesla

Egy teljes évnyi díjmentes töltést kínál a Supercharger töltőhálózatán a Tesla azoknak a vásárlóknak, akik még az év vége előtt megveszik a gyártó egyik készleten lévő Model 3-asát vagy Model Y-ját.

50%-os állami támogatás napelemes rendszerekre. Kérjen itt ingyenes ajánlatot. 1 perc alatt megkapja az ajánlatot. (x)

Elon Musk villanyautós cége ezzel igyekszik kisöpörni a náluk álló eladásra váró autókat, hogy minél jobb statisztikákkal zárhassák az idei év utolsó negyedévét, illetve az egész esztendőt. Pontosabban a kedvezmény a december 12 és 31 között vásárolt Model 3-asokra és Y-okra vonatkozik, amelyek nem idén, hanem január első két hetében kapják majd meg az egy évre szóló díjmentes korlátlan töltést.

A tulajdonosok az autó infotainment rendszerén, illetve a teslás mobilalkalmazásukban egyaránt kapnak majd értesítést az ingyenes töltés aktiválásáról, amely az értesítés megjelenésétől számított 365 napig érvényes, írta a teslasok.hu.

Az ehhez hasonló akciókat már megszokhattuk a Teslától, hiszen a gyártó minden év véghajrájában igyekszik a lehető legtöbb autót eladni, hogy jó statisztikákkal zárhassák az esztendőt. A superchargeres töltési ajándékok kiváló eszközök arra, hogy vásárlásra ösztönözzék azokat az érdeklődőket, akiket addig csak egy hajszál választott el a rendeléstől.

Egy évnyi ingyenes töltéssel ráadásul rengeteget spórolhatnak a vásárlók, illetve ki ne örülne annak, ha szinte bárhová „üzemanyagköltségek” nélkül utazhatna a vadonatúj villanyautójával. Persze 2020 eseményeit alapul véve valószínűleg jövőre sem dönt csúcsot a nagyobb kirándulásokra indulók száma, de az ingyenes töltést a szerencsésebbek nem csak a hosszú utakon, hanem a mindennapokban is hasznukra fordíthatják.

Ajánlott tartalom

A világ első elektromos légi töltőállomása elkészült

A Skycharge jóváhagyása fontos mérföldkövet jelent a légi közlekedés forradalmasításában.