iPhone fanatikusoknak: Apple koporsó

Ahogy haladunk a fenntarthatóság útján, már nemcsak életünkben, de halálunk után is fontos a környezetvédelem. A zöld temetések, és hamvasztási szertartások egyre kedveltebbek. Bemutatunk 10 környezetbarát temetkezési módszert, mellyel halálunk után sem leszünk a környezet terhére.

Willow Eco koporsó
A környezetbarát, kézzel készített koporsót fűzfaágakból szőtték. Belseje egy egyszerű fehér vászon, így nemcsak temetéshez, hanem hamvasztáshoz is alkalmas.

Kreatív koporsók
A 60%-ban újrahasznosított papírból és fából készült koporsók egyáltalán nem tartalmaznak fémet. A könnyű szerkezetű koporsók bármilyen mintával kidíszíthetők, fogantyúi pamutból készültek, és az egészet egy keményítő-alapú ragasztó tartja össze.

Kartonkoporsó
A 100%-ban újrahasznosított kartonból készült koporsó természetbarát, és ez nem megy a minőség vagy a kinézet rovására. A kartonkoporsók egy Beeboard elnevezésű anyagból készülnek, mely egy újrahasznosított papírból készült jó minőségű, tartós anyag.

Apple iPhone
A mobil technológia szerelmeseinek legjobb nyugvóhelye egy fából készült iPhone, mely nem tartalmaz toxikus anyagokat.

Gyapjú koporsó és urna
Nagy-Britannia vezető temetkezési vállalkozója, a JC Atkinson and Son szövetkezett egy yorkshire-i textilgyártó céggel. A koporsók és urnák 100%-ban brit gyapjúból, pamutból, és jutából készülnek. Az urna belsejébe, hogy a hamvak ne szóródjanak ki, újrahasznosított kartonpapírt helyeznek.
A környezetbarát temetkezési módszerek bemutatását folytatjuk.

Ajánlott tartalom

Péntektől vasárnapig tart a Föld Fesztivál a Budapesti Állatkertben

Péntektől vasárnapig tart a Föld Fesztivál a Budapesti Állatkertben, ahol látványetetésekkel, állatbemutatókkal és állattréningekkel várják a látogatókat.