Iphone kiegészítő a retro kedvelőinek

Már csak néhányan emlékszünk arra, hogy milyen is volt egy gramofonon zenét hallgatni, azonban úgy tűnik, hogy a tölcséres berendezés újra és újra divatba jön. Ryan Boase például egy retrós, és ráadásul környezetbarát kiegészítőt tervezett iPhone-unkhoz, a régi tölcséres lemezjátszó mintájára.

Az Acoustic iPhone Speaker Dock nevet viselő szerkezet igen egyszerű tervezésű, mégis eleganciát sugároz, az apró farudakból összeillesztett alapnak és a sötét hangtölcsérnek köszönhetően. A fa talapzaton található egy keskeny nyílás, melybe az iPhone-unkat helyezhetjük, mely eszközünkből aztán egyenesen a fém tölcsérbe vezetődik a hang. Így hasonlóan élvezhetjük a lejátszott dallamokat, mint ahogyan az divat volt nagyszüleink korában. A kortárs gramofon nem csak azt a különleges hangzást kölcsönzi zenéinknek, amelyet a régi gramofonok nyújtottak, hiszen mindenféle vezeték, elem vagy áramforrás nélkül is hangulatos kiegészítője lehet iPhone-unknak. Így hát kitűnő darab annak, aki kedveli a régi korokat felidéző hangzást, és a környezetvédelemhez is szívesen hozzájárulna egy ilyen akusztikus hangszóróval.

acoustic iphone speaker

acoustic iphone speaker

Ajánlott tartalom

Az EU egységes töltőt javasol az elektronikus eszközökhöz

A fogyasztók érdekében és az elektromos hulladék felszámolása céljából az Európai Bizottság az elektronikus eszközök egységes töltésével kapcsolatos jogszabályt terjesztett elő csütörtökön.