Iphone kiegészítő a retro kedvelőinek

Már csak néhányan emlékszünk arra, hogy milyen is volt egy gramofonon zenét hallgatni, azonban úgy tűnik, hogy a tölcséres berendezés újra és újra divatba jön. Ryan Boase például egy retrós, és ráadásul környezetbarát kiegészítőt tervezett iPhone-unkhoz, a régi tölcséres lemezjátszó mintájára.

Az Acoustic iPhone Speaker Dock nevet viselő szerkezet igen egyszerű tervezésű, mégis eleganciát sugároz, az apró farudakból összeillesztett alapnak és a sötét hangtölcsérnek köszönhetően. A fa talapzaton található egy keskeny nyílás, melybe az iPhone-unkat helyezhetjük, mely eszközünkből aztán egyenesen a fém tölcsérbe vezetődik a hang. Így hasonlóan élvezhetjük a lejátszott dallamokat, mint ahogyan az divat volt nagyszüleink korában. A kortárs gramofon nem csak azt a különleges hangzást kölcsönzi zenéinknek, amelyet a régi gramofonok nyújtottak, hiszen mindenféle vezeték, elem vagy áramforrás nélkül is hangulatos kiegészítője lehet iPhone-unknak. Így hát kitűnő darab annak, aki kedveli a régi korokat felidéző hangzást, és a környezetvédelemhez is szívesen hozzájárulna egy ilyen akusztikus hangszóróval.

acoustic iphone speaker

acoustic iphone speaker

Ajánlott tartalom

Átalakul az okostelefonok ipara és piaca

Átalakítja az okostelefonok iparát és piacát az, hogy egyre hosszabb lesz a készülékek élettartama - állapítja meg elemzésében a Deloitte Global.